BRZRKR – ’’Rat bez kraja, čovek bez granica

BRZRKR – ’’Rat bez kraja, čovek bez granica

Kianu Rivs kao kreator i scenarista strip serijala BRZRKR.

Izdavačka kuća iz Beograda, System Comics prethodne nedelje na Sajmu knjiga predstavila je novo izdanje – prvi broj iz strip serijala BRZRKR – ’’Rat bez kraja, čovek bez granica’’, čiji je tvorac i koscenarista poznati holivudski glumac Kianu Rivs (Keanu Reeves). U pitanju je strip serijal u 12 nastavaka.

Čovek poznat kao B. napola je smrtnik, napola bog, proklet i prinuđen na nasilje. Nakon što je vekovima lutao svetom, B. je možda konačno pronašao utočište – rad za vladu SAD, za koju se bori u bitkama previše opasnim i previše nasilnim za bilo koga drugog. U zamenu za to, B. će dobiti jedino što želi – istinu o svom beskrajnom, krvlju natopljenom životu... i kako da ga okonča.

Kianu Rivs, glumac poznat po filmovima ’’Džon Vik’’ i ’’Matriks’’ je debitovao u pisanju strip scenarija zajedno sa koscenaristom Njujork Tajmsove liste bestselera, Metom Kajndom (Folklords, Grass Kings) i poznatim crtačem Ronom Garnijem (Wolverine, Captain America) u surovo nasilnom novom serijalu o besmrtnom ratniku koji se bori kroz vekove. BRZRKR je najskuplji strip ikada na Kikstarter platformi, ali i najprodavaniji originalni strip serijal u poslednjih 25 godina. Strip je objavljen početkom septmbra i za samo tri dana prodat u 650.000 primeraka.

’Stvaranje i učestvovanje u pisanju stripa BRZRKR bilo je jako uzbudljivo iskustvo, budući da obožavam stripove još od detinjstva. Stripovi su imali značajan umetnilki uticaj tokom cele moje karijere’’ - kaže poznati glumac, Kianu Rivs.

Galerija

16674565885924_BRZRKR ..jpg
16674565886735_BRZRKR System comics.jpg
16674565896741_brzrkr 2.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar