Bestseler New York Timesa u kategoriji knjiga za mlade - ONLINE DEVOJKA

Bestseler New York Timesa u kategoriji knjiga za mlade - ONLINE DEVOJKA

ONLAJN DEVOJKA
Zoi Sag

Bestseler New York Timesa u kategoriji knjiga za mlade.

Peni ima tajnu.
Peni je tinejdžerka. Kao i svim drugim tinejdžerkama važno joj je da bude popularna. Zato u društvu ne može uvek da kaže ono što zaista misli. Pod pseudoninom Onlajn devojka, Peni bloguje o onome što stvarno oseća u vezi s prijateljstvom, mladićima, svojoj šašavoj porodici i paničnim napadima koji su joj ovladali životom. Blog će joj doneti mnogo istomišljenika i pratilaca, ali život van interneta krenuće nizbrdo.

Kad se situacija zaista pogorša, porodica je vodi u Njujork, gde upoznaje Nou: lepog mladića koji svira gitaru. Peni se odjednom zaljubljuje ‒ i opisuje svaki trenutak na svom blogu. Ali i Noa ima tajnu. Tajnu koja preti da ugrozi Peninu anonimnost ‒ i jedno dugogodišnje prijateljstvo ‒ zauvek.

 „Zoi očigledno dobro poznaje sve zamke onlajn sveta, a njena istančana opažanja o osetljivom adolescentskom dobu u eri digitalizacije čine ovu knjigu o odrastanju zaista posebnom.“, Booklist.

Zoi Sag, to jest Zoela, dvadesetčetvorogodišnja internet senzacija, stekla je svetsku slavu video-blogovima na Jutjubu. Njeni blogovi osvojili su brojne nagrade za protekle četiri godine te ne čudi što je tema njenog prvog romana upravo jedna engleska blogerka. Zoin prvenac Onlajn devojka objavljen je krajem novembra prošle godine, a već u decembru je postao najprodavanija knjiga godine.

Potražite Zoi na www.zoella.co.uk.

LAGUNA KNJIŽARE

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar