7 romantičnih poklona za godišnjicu veze i braka

7 romantičnih poklona za godišnjicu veze i braka

Koliko god da poznajete i volite osobu sa kojom delite život pronalazak romantičnog poklona za godišnjicu nije jednostavan zadatak.
Romantika nije univerzalna kategorija iako ćete sa svih strana dobijati suprotne tvrdnje. Kada birate dar u čast ljubavi, onda je najbolji izbor poklon koji baš vaša druga polovina i vi smatrate romantičnim.
Veoma često sebi stvaramo pritisak i nižemo u beskraj sve predispozicije koje treba da ispuni idealan poklon, a zaboravljamo da je ključ u jednostavnosti.
Pokušaćemo da vam olakšamo izbor, pa ćemo vam dati predloge i savete u kom pravcu da usmerite potragu.

Digitalni album
Kada smo rekli da su najbolji pokloni za godišnjicu zapravo veoma jednostavni, nismo se šalili i preterivali.
Ako volite da beležite važne momente u vašoj vezi, ali i neke interesantne situacije iz svakodnevnog života na pola puta ste do idealnog poklona.
Pregledajte fotografije koje imate skladištene na telefonu ili kompjuteru, izaberite najdraže i najzabavnije i smestite ih na jedno mesto - u digitalni album.
Ovako ćete imati mnogo lepih uspomena sabranih na jednom uređaju, a ukoliko želite uz fotografije možete ubaciti i odgovarajuću pesmu koja samo vama dvoma znači.
Najlepši i najbolji darovi zapravo nastaju od nečega što se skuplja i čuva dugo.
Gledajte slike zajedno i prisetite se faza kroz koje ste prolazili, momenata koje ste podelili i planirajte nove. Posvetite dan veličanju ljubavi.

Personalizovani nakit
Ukoliko vaša partnerka ili partner vole nakit ovo može biti dobar izbor za poklon.
Uvek možete u zlatarama i sličnim prodavnicama pronaći široku ponudu, ali ako želite da minđušama, ogrlici, prstenu ili satu date neki lični pečat neće vam biti teško ni da pronađete ljude koji se bave izradom personalizovanog nakita. Tako ćete moći da iskombinujete baš one detalje koji za vašu drugu polovinu imaju posebno značenje, pa će taj komad koji ste osmislili postati mnogo više od ukrasa.

Putovanje za dvoje
Kada želite da uklopite romantiku, avanturu i iznenađenje rešenje je putovanje.
U zavisnosti od budžeta kojim raspolažete izaberite destinaciju.
To ne mora biti neko daleko, egzotično mesto, niti putovanje mora biti dugo, čak i dan-dva bega od svakodnevnih obaveza, zadataka i rutina može biti veoma okrepljujuće za vaš odnos i za vašu budućnost.
Ako ste nekad planira da obiđete neki određeni grad, iskoristite priliku, rezervišite smeštaj u periodu kada slavite godišnjicu.
S druge strane ako ste nekada posetili neko mesto koje je ostavilo poseban utisak na vas, vratite se tamo i oživite ponovo ona ista osećanja.

Spa vikend
Nešto kraća verzija naše prethodne ideje bega od svakodnevice jeste spa vikend ili spa dan. Kada ste u stisci sa vremenom, ali ipak želite taj dan da zastanete i posvetite ga dragoj osobi, onda je ovakav plan idealan za vas.
Vas dvoje, bazen, koktel, sauna i masaza. Iako su u pitanju dan ili dva, verujemo da će biti dovoljni i da će pozitivno uticati na vašu vezu.
Bez obzira da li slavite prvu ili dvadesetu godišnjicu spa vikend je dobar izbor, jer ne poznajemo osobu koja bi odbila odmor sa voljenom osobom.

Karte za koncert omiljenog izvođača ili benda
Karta za koncert omiljenog pevača, benda, karte za film, predstavu, balet ili utakmicu omiljenog tima i sve drugo u ovoj kategoriji spada u veoma poželjne darove. Na ovaj način pokazujete da poznajete osobu sa kojom ste u vezi, da marite za ono što ona voli i da je podržavate u tome. Ako to nije romantika, ne znamo šta je.

Romantična večera
Izlazak na večeru nije posebno inovativan način da se provede godišnjica, ali i te kako može biti prijatan. Posebno ako vam večernji izlasci više nisu svakodnevica ovo je dobar izbor.
Sredite se, odaberite prijatno mesto gde služe ukusnu hranu i dobra vina.
S druge strane, u nekim situacijama veće i prijatnije iznenađenje može biti i to ako sami pripremite specijalnu večeru, posebno ako ste vi partner koji je ređe u kuhinji.
Razmotrite ovu opciju čak i ako ste u kraćoj vezi i još niste pokazali svoja kulinarska umeća svojoj drugoj polovini.
Postavite sto, upalite sveće i napravite romantičnu atmosferu u svom domu.

Ljubavno pismo
Čini nam se da više niko ne piše rukom ništa, a posebno ne ljubavna pisma.
Smatramo da je to velika šteta. Ljubavno pismo zapravo danas može biti veliko iznenađenje. Ne morate biti majstor reči, ne morate biti ni previše kreativni, prosto napišite šta volite kod svog partnera ili partnerke. Nabrojte situacije u kojima vas je oduševio ili oduševila, recite kako se osećate kada ste zajedno. Verujemo da će poklon biti odlično prihvaćen.

Za koji god poklon da se odlučite, ne možete pogrešiti. Primetićete da novac koji ste uložili može, ali i ne mora biti veliki. Najvažnije od svega je da ga birate i pružate s ljubavlju, a vaš partner će to prepoznati.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar