MyKi pametni sat za praćenje dece

MyKi pametni sat za praćenje dece

Od sada je MyKi, pametni ručni sat i uređaj za praćenje dece, dostupan i u Srbiji (na svim prodajnim mestima Telenora).

Kreiran od strane bugarske kompanije Alterko Robotiks, ovaj sat omogućava roditeljima da prate kretanje njihove dece i budu sa njima na vezi u svakom trenutku. Uz veoma pristupačnu cenu, MyKi je postao pravi bestseler u susednoj Bugarskoj, sa preko 15,000 prodatih jedinica od zvaničnog predstavljanja na tržištu, pre 9 meseci.

Sat služi kao GPS, GSM i pametni sat istovremeno, što omogućava roditeljima da se osećaju više spokojno kad je bezbednost njihove dece u pitanju.

MyKi Watch_on Hand.jpg

Precizan GPS
MyKiTM  sadrži ugrađeni GPS modul – zahvaljujući kome roditelji primaju informacije o mestu gde se njihovo dete nalazi putem posebno koncipirane mobilne aplikacije MyKi Sat. Informacije o mestu nalaženja deteta se obnavljaju svakih 60 sekundi. Aplikacija se može preuzeti sa Google Play-a – kao i sa Apple Store-a.   

Posebna prednost korišćenja MyKiTM leži u činjenici da će roditelji moći da odrede “zone bezbednosti” u kojima se njihovo dete najčešće nalazi. Ako bi njihovo dete – na primer – trebalo biti u školi ujutru od 8 do 12, takva zona može biti postavljena oko škole. Ako se desi da dete napusti njenu površinu, MyKiTM će istog trenutka izvestiti roditelje o tome.

Još jedna zanimljiva funkcija ovog sata je da će roditeljima slati upozorenje u slučaju da registruje da se dete “kreće” neuobičajeno velikim brzinama – od preko 50 km/h. U tom slučaju, sat će sam pozvati roditelje, što će im omogućiti da čuju i shvate šta se zapravo dešava sa njim.

MyKi Watch Colours.jpg

GSM i SOS prijatelj vas i vašeg deteta
MyKiTM  je stvoren za decu uzrasta od 4 do 10 godina, i radi uz ugrađenu SIM karticu. Uređaj može sam da poziva pet pre-programiranih brojeva od strane roditelja putem aplikacije MyKi.  MyKiTM je takođe osposobljen da šalje glasovne i prima tekstualne poruke putem četa aplikacije. Time su roditelji u mogućnosti da stupe u vezu sa njihovim detetom u bilo kom trenutku – pod uslovom da raspolažu pametnim telefonom ili kompujuterom.

Sat takođe sadrži i SOS dugmence kojim se dete povezuje sa roditeljima ili rođacima u slučaju vanredne situacije. Čim se dugme pritisne i uspostavi veza, MyKiTM sam kreće da zove pre-programirane SOS brojeve,

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar