KIDS Market: Edukujte kroz zabavu svoju decu

KIDS Market: Edukujte kroz zabavu svoju decu

Imamo priliku da vas obavestimo da je grupa mladih umetnika iz Niša pokrenula jedan zanimljiv projekat. U pitanju je KIDS market. Sva deca koja se prijave putem stranice Niški KIDS market moći će da odaberu i učestvuju u radionicama koje imaju za cilj stvarenje svesti kod najmlađih o reciklaži, okolini i razvijanju kreativnosti. Osim radionica na njemu će se predstaviti i dizajneri unikatnih dečijih proizvoda.

Darko Savić jedan od osnivača i idejni tvorac, sa velikim iskustvom u radu sa decom na ovakvim projektima objašnjava da je cilj radionica stvaranje interesovanja kod dece i stvaranje svesti kako od starih i neupotrebljih stvari, recikliranjem dobijamo nove uslovno rečeno i upotrebljive. To će deca koja će učestvovati na radionicama i svi posetioci KIDS marketa moći da vide, kroz radionicu nakita od starih dugmadi, radionicu nakita od ostataka vune koju će voditi sa Ivanom Pavlović i dizajnersku radionicu od starog džinsa ukrašenog pečatima koje će praviti na ovoj radionici sa Sandrom Lalović.

Koncept ima i humatarni karakter pa će Darko Savić raditi besplatnu radionicu reciklaže sa decom bez roditeljskog staranja gde će praviti Sneška Belića od starih novina, kesa, vune...

Niški KIDS market će se održati od 21.12-22.12.2013, od 11h do 19h u prostorijama koje je ustupila Koalicija za Niš u Karadžićevoj 6 u centru Niša. Niški KIDS market u saradnji sa Koalicijom za Niš vas poziva da posetite ovaj pretpraznični market i doneste dečiju garderobu i igračke koje vam više nisu potrebne i ostavite na ulazu, a oni će u nedelji nakon KIDS marketa pokloniti onima kojima je to potrebno.

Prvi od vas ko se prijavi u inbox KIDS marketa može da učestvuje na nekoj od 3 radionice koje su do sada objavljene na stranici. PRIJAVI SE OVDE.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar