Da deci kiša ne može ništa!

Da deci kiša ne može ništa!

Oni su nobični, ne možete da ih ne primetite gde god da ih vidite i uspešno godinama rasteruju i najtmurnije oblake. Idealni su za poklon, za beskrajnu radost mališana. U njima se devojčice osećaju kao bubamarice, gorske vile, prave balerine, ili leptirići, a dečaci kao hrabri vitezovi, opasni gusari, važni astronauti i druželjubive žabice.

dečiji sajt kabanica

Jarke intenzivne boje, mekoća dodira, sigurnost šljapkanja po blatnjavim baricama. Uz slogan „Da deci kiša ne može ništa!“ sve ostavljaju bez daha, i roditelje  i bake i deke, i po neku tetku i čiču, a pre svih mališane koji širom sveta uživaju u Kidorable kišobranima, 2 u 1 jaknicama kabanicama i gumenim čizmicama.

Dostupni su svima putem online prodavnice Dečji sajt!

Prepoznatljivi su u Ušće shopping centru, na II spratu kao „Kišni kiosk“. Iz njega poput pečuraka vire 3D kišobrani sa metalnom konstrukcijom u liku slona, vile, astronauta, viteza, pirata, žabe, bubamare, leptira, mace, vatrogasca, sirene, pande, dinosaurusa, pčelice. Čizmice su dostupne u veličinama od 20 do 32, a kabanice od 80/86cm do 128/136cm visine deteta.

I u poverenju, svaka mama ženskog deteta se prvo uhvati sa bubamaricu, pa smo i njima obezbedili kišobrane za odrasle u ovom liku. A ako neki tata poželi da bude gusar sa sabljom ili vitez sa mačem, sigurni smo da će ovaj USA brend i njihove potrebe zadovoljiti. Dok ne stignu, mogu da prkose oblacima likom žabe za odrasle.

dečiji sajt kabanica

U vreme kada su nam kišni dani poprilično prisutni tokom godine, gumene čizmice su neizostavan deo naših cipelarnika. Ne možemo da promenimo vreme, ali možemo da mu prkosimo veselim bojama i suvim nožicama.

A Kidorable brend ima i svoju pesmicu koju mališani rado pevaju:
Mi smo Dečji sajt družina,
kišobrani, čizmice, kabanica
prkosimo oblacima i šljapkamo po blatnjavim baricama
Svi dečaci i devojčice dodjite u kišni kiosk u Ušće
i pozovite DečjiSajt za omiljene likove!


Vidimo se u parkiću, jer nama kiša ne može ništa!

dečiji sajt kabanica

SaveSave

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar