Zaštita od sunca - poslednja inovacija laboratorija Vichy

Zaštita od sunca - poslednja inovacija laboratorija Vichy

Kako bi odgovorio na očekivanja prilikom odabira proizvoda za zaštitu od sunca, kao što su pružanje visoke zaštite, optimalna formula i uklanjanje hiperpigmentacijskih promena uzrokovanih sunčevim zracima, Vichy ove godine predstavlja naprednu anti-age zaštitnu negu – IDEAL SOLEIL OBOJENU ZAŠTITNU KREMU 3u1 SPF 50+ protiv tamnih fleka. Zahvaljujući formuli koja je obogaćena Phe-Resorcionolom, ovaj proizvod istovremeno omogućava efikasnu visoku zaštitu od UV zračenja i deluje protiv nastanka tamnih fleka, dok negujući pigmenti trenutno ujednačavaju ten. Nova Ideal Soleil obojena zaštitna krema 3u1: koriguje ten, sprečava oštećenja i namenjena je za zaštitu osetljive kože lica sa zaštitnim faktorom SPF 50+.

Hiperpigmentacija, koja se pojavljuje u nekoliko oblika kao što su supigmentne fleke poput staračkih pega i pegica, melazme i postupalne hiperpigmentacije, nastaje usled povećane proizvodnje melanina koju uzrokuju različiti unutrašnji ili spoljašnji faktori. Kao rezultat ovog procesa, dolazi do promene boje kože, najčešće na mestima koja su izložena suncu. Zato je kompanija Vichy odlučila da u 2016. godini svoje znanje na području idealne zaštite kože od štetnog uticaja sunca proširi i na zaštitu od hiperpigmentacijskih promena na koži. Idealna zaštita, idealan kvalitet kože uz pomoć odabranih sastojaka, ali i idealan ten, tri su glavna faktora za otkrivanje idealne kože na suncu. Koža lica je deo tela koji je najviše izložen, posebno tokom prvih izlaganja kože na suncu u sezoni, pa je zbog toga izuzetno važno koristiti primerenu zaštitu kako bismo izbegli posledice UV zračenja. Dugi UVA zraci su najbrojniji UV zraci, koji prodiru duboko u kožu i utiču na njen kvalitet, a glavne posledice njihovih uticaja su pepeljast ten, nepravilna površina kože, bore i fleke. Osim visoke zaštite od štetnih UVA/UVB sunčevih zraka, nova IDEAL SOLEIL OBOJENA ZAŠTITNA KREMA 3U1,  pruža i jedinstveni efekat anti-aging tretmana. Phe-resorcinol, osnovna komponenta ove kreme, efikasno pomaže u ublažavanju vidljivosti postojećih hiperpigmentacija, ali i u sprečavanju nastanka novih. Visoka koncentracija ove komponente ometa aktivnost tirozinaze, i na taj način ograničava sintezu melanina. Prijatna tekstura nove Ideal Soleil obojene zaštitne kreme protiv tamnih fleka doprinosi kvalitetu i deluje na prekomerni masni sjaj kože lica, a samim tim još snažnije na korekciju tena. Za obezbeđenje trenutno svežeg i zdravog izgleda kože, formula je optimalno pigmentisana i na taj način ujednačava ten i efikasno smanjuje vidljive znakove tamnih fleka već nakon prvog nanošenja.

Proizvod je dostupan u pakovanju od 50 ml sa zaštitnim faktorom SPF 50+ za vrlo visoku zaštitu osetljive kože lica. Informativna neobavezujuća cena nove Ideal Soleil obojene 3u1 kreme je 2259,30 RSD.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar