Snaga biljnih esencija u prirodnom serumu za lice protiv bora

Snaga biljnih esencija u prirodnom serumu za lice protiv bora

Uzbudljiv način da brzo i efikasno uklonite znake starenja sa lica. Prirodni serum za lice protiv bora snagom lekovitog bilja radi za vas.

Savremeni način življenja postavlja pred nas dva velika izazova.

Jedan je zagađeno okruženje koje uzima svoj danak svemu pa i zdravlju naše kože koja je uz kosu najizloženiji deo tela.

Drugi je diktat večne mladosti. Naše vreme ne prašta starenje. Uredu je da imamo i 100 godina ali moramo izgledati kao da nam je 30 i ni dana više.

S jedne strane, lice vam grizu izduvni gasovi, na brzinu pojedeni loši obroci, a sunce i vetar u kosi viđate samo na godišnjem odmoru.

U drugom uglu tuče sat koji brojeći vam godine počinje da dubi bore na vašem lepom licu.

Ne preduzmete li nešto odmah, jednog jutra biste se mogli sresti u ogledalu sa osobom koja vam se više ne dopada.

Do 25. godine godine ljudsko telo raste. Kolagen je najzastupljenijhi protein ljudskog tela. Neophodan je za rast ćelija i odgovoran za dobru kondiciju kože. Kada je jednom dostigao svoj razvojni vrh organizam počinje da stagnira, a količina kolagena se smanjuje. Naravno proći će još dobra decenija dok vi to ne uočite golim okom. Zato se kaže da se anti age nega počinje posle 25 godine.

Serum briše bore sa lica
Najbolji anti age tretman je serum za lice protiv bora.  On je za klasu bolji od svih preparata za negu lica i prevenciju starenja.

Šta je serum za lice
Serum je proizvod za negu lica koji se nanosi na temeljno očišćenu kožu, a pre hidrirajuće kreme.

Serum je poseban po tome što su u njegovom sastavu moćne aktivne materije visoko koncentrisane i dizajnirane tako da lako prodire duboko u kožu. Serum za lice je u stanju da odgovori ovom zadatku jer je izgrađen od molekula koji su dovoljno sitni da mogu da prodru u kožu.

Ova osobina serum čini moćnim oružjem za specifične ciljeve kao što su bore.

Koje su prednosti seruma
Serum za lice neosporno hrani kožu i rešava  vas mnogih nepravilnosti.
Njegovo delovanje na lice je odmah vidljivo.

Uzbudljiva mogućnost da vratite vreme unazad dolazi od seruma za lice. Koje su prednosti seruma za lice koje ga izdvajaju od drugih proizvoda?

1) Tekstura kože se drastično popravlja. Zahvaljujući kolagenu i vitaminu C koža postaje jača i mekša. Fine linije nestaju, a bore se redukuju. Lice izgleda vidljivo mlađe.

2) Hiperpigmentacije i druge promene boje su manje vidljive kao i ožiljci od bubuljica. Redovnom upotrebom seruma za lice nepravilnosti postaju svetlije i sve manje uočljive. Ovo postižete bez agresivnih pilinga štetnim hemikalijama.

3) Veličina otvorenih pora se smanjuje. Kada su pore skupljene lice izgleda glatko i svežije. Mogućnost nastanka crnih i belih mitisera je manja.

4) Serum smanjuje upale, crvenila i suvoću kože. Lice je sada sveže i hidrirano.

5) Jednostavno se primenjuje. Na temeljno očišćeno lice utapka se veoma mala količina seruma. Nakon toga nanesite svoju uobičajenu kremu.

6) Izdašnost. Serum za lice je veoma koncentrisan. Za jednu aplikaciju potrebno je tek nekoliko kapi. Jedna bočica traje jako dugo.

Postoje različiti serumi za lice u zavisnosti od efekta koji se želi postići.

Uobičajene aktivne materije koje bi dobar serum trebalo da sadrži su vitamin C, hijaluronska kiselina, antioksidanti, retinol, kolagen ... Svi oni imaju svoju ulogu u regeneraciji kože.

Proizvođač će vam reći da se sve ove aktivne materije nalaze u njegovom serumu.

Ono što izdvaja jedan serum za lice protiv bora je snaga i miris rtanjskih lekovitih trava i potpuno prirodno organsko poreklo svih sastojaka.

Prirodni anti age je najbolji

beauty


Zamislite u jednoj bočici svu snagu bilja ubranog i odgajenog na planini Rtanj. Upravo to nam nudi Prirodna kozmetika - Royal Balm (prev. eng. Kraljevska krema).

Smilje, hajdučka trava, neven, žalfija, badem, lešnik, gavez, morač, ruzmarin, lavanda, vučji trn, kleka itd. su samo neke od biljaka koje Royal Balm prirodnoj kozmetici poklanjaju snagu svojih esencija.

Glavna glumica naše prirodne kozmetike je smilje. Latini su joj dali ime koje asocira na sunce i zlato, francuzi je zovu “besmrtna”, a u srpskoj tradiciji se smatra devojačkim cvećem i važi za biljku koja može da izbriše godine sa lica.

Royal Balm prirodna kozmetika nastaje u toploj atmosferi porodičnog posla. Ljubav prema prirodi pretočena je u uzgajanje lekovitog bilja na planini Rtanj, od davnina poznatoj po posebnoj energiji i kvalitetu lekovitog bilja.

Royal Balm je prirodna, 100% ekološka kozmetika. Preparati ne sadrže veštačke mirise, boje i konzervanse.

Pored seruma, Royal Balm vam nudi prirodne kreme i tonike za lice.Tagovi:

Komentara (2)

  • 13.03.2019

    Prirodna krema protiv bora je uvek na prvom mestu kada odabiram kreme za lice. Šta treba da bude sadržano u jednoj prirodnoj kremi za lice na bazi pčelinjeg otrova? Precizno definisana koncentracija pčelinjeg otrova. Zašto? Zato što upravo pčelinji otrov podpomaže proizvodnju prirodnih jedinjenja u koži. Prilikom korišćenja ovakve kreme popunjavaju se i zatežu bore. Važna napomena za one koji se plaše tog pčelinjeg otrova! Kada se krema utrlja utrljavanja i naravno nežno izmasira kože, osetićete blago peckanje i zatezanje. Eureka! To je to. Pčelinji otrov radi svoj posao. I što je još veoma bitno krema na bazi pčelinjeg otrova PRO100HEALTHY pomaže u samostalnoj regeneraciji kože. Dakle, ako niste alergični na pčelinji otrov, probajte ovu kremu. Osetite ubod lepote.

  • 20.03.2019

    Skoro sam imao veliku dilemu sta kupiti zeni za 8. mart i onda sam nacuo razgovore koleginica koje koriste neki pcelinji otrov za lice. Malo sam bio skpetican ali sam na netu nasao tu kremu i narucio u nadi da ce biti dobar izbor za nju. Bila je odusevljena efektom koji ona proizvodi a pro100healthy je sada njeno omiljeno mesto kupovine.

Dodaj komentar