Revolucija u muškoj kozmetici

Da li je došlo vreme da mali proizvodjači prirodne kozmetike uspostave dominaciju na haotičnom tržištu kozmetičkih proizvoda za muškarce?

Mojo Beard, proizvodjač prirodne kozmetika za muškarce, počeo je danas sa podelom besplatnih proizvoda svim potencijalnim kupcima, koji do sada nisu imali priliku da testiraju njihove proizvode.

Prema rečima Nikole Mrkovačkog, osnivača ove kompanije, ideja koja stoji iza ove priče je da se svakom potrošaču pruži mogućnost da potpuno besplatno isproba osnovne proizvode za negu brade, i time stekne jasniju predstavu o kvalitetu i mogućnostima ovih i ostalih proizvoda iz široke ponude.

Proizvode je moguće naručiti u internet prodavnici proizvodjača, a jedino što se očekuje od poručioca je da pokrije osnovni trošak poštarine. Dodatne informacija o proizvodima i uslovima poručivanja i isporuke, mogu se dobiti putem ovog linka: www.mojobeard.com/products/set-ulja-za-bradu

Mojo Beard je kompanija koja je prisutna na domaćem tržištu poslednje tri godine i u tom periodu je postala prepoznatljiv brend kod svih mučkaraca koji vode računa o izgledu i zdravlju svoje brade i kose. Linija premium proizvoda kreirana je za prave muškarce, sa namerom da zadovolji i najzahtevnije korisnike. Svi proizvodi su sačinjeni od 100% prirodnih sastojaka koji se bez kompromisa mešaju u savršeno kontrolisanim uslovima.

Bračni par Mrkovački, koji su glavna pokretačka snaga ove male porodične kompanije, uvek ističu da Mojo Beard plod ljubavi, razumevanja i želje da se ljudima ponudi nešto novo, nesvakidašnje, nešto toliko jedinstveno i drugačije da mogu i sami osetiti količinu pažnje, posvećenosti i energije koja je zamešana u svaki proizvod.

O ideji, filozofiji, ciljevima kompanije, kao i o samom Mojo Beard brendu, više informacija se može saznati OVDE.

Hiljade prezadovoljnih kupaca do sada nije štedelo reči u pozitivnim komentarima o ovim proizvodima. Sada je došlo vreme da se predje na sledeći nivo i Mojo Beard ponovo radi nešto revolucionarno, nešto što do sada nije vidjeno na ovima prostorima. Mojo Beard ponovo potvrdjuje zbog čega je jedan od najpopularnijih proizvodjača kozmetike za muškarce u Srbiji.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar