Ostavimo dobar prvi utisak

Želja svake mlade žene je da bude njegovana. Međutim, nekada jednostavno nemamo vremena za sebe. Vrijeme je da to promijenite. Svakodnevne rutine i sitnice koje činimo za sebe da izgledamo lijepo i njegovano čine čuda.

Nekako imam osjećaj da je kosa prva stvar koju sve njegujemo, pa počeću priču o njoj. Budući da je moj tip kose masna, razumijete kada kažem da muku mučim sa čestim pranjem. Srećom kosa mi je prirodno ravna i jaka, pa nemam problema sa feniranjem. Osnovno oružje, naravno, je dobar šampon.

Trenutno kosristim Himalaya herbals proteinski šampon za masnu i ravnu kosu, kakva je doduše i moja. Na početku nisam bila zadovoljna ovim šamponom, jer sam uporedno koristila još jedan, pa nisam mogla primjetiti prave rezultate. Kada sam se fokusirala samo na njega, rezultati su došli. Ovaj šampon ima dosta prirodnih sastojaka, a kako sam i sama pobornik prirodnih kozmetičkih preparata, bilo mi je lako odlučiti se da ga isprobam.

Dobro očisti tjeme, a pri tome ga ni malo ne isuši. Zavisno od proteklog vremena između dva pranja, potrebna su mi dva, pa čak i tri šamponiranja. Na žalost, nema nikakav očaravajuć miris, pa kosa nakon pranja ne miriše ništa posebno, ali je bitno da je čista, svježa i lepršava.

Želim da vam otkrijem jedan mali trik u borbi protiv masne kose. Dječji puder! Pokupi masnoću sa tjemena, pa je lakše oprati kosu i kosa duže bude čista. Ja koristim Becutan dječji puder. Povoljan je i prelijepo miriše. Nanesem puder na tjeme pred spavanje, zatim ujutru ili operem kosu ili je dobro počešljam i pustim. Pokušajte!

                                                                                                     Vaša Vanja Subotić

Be Yourself by Vanja Subotić

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar