Maska za lice-crno zlato - Zoja Zec

Zoja Zec je kompanija koja proizvodi 100% prirodne, veganske kozmetičke preparate. Maska o kojoj vam danas pišem je nešto drugačija od onih ,,gotovih’’ na koje smo navikli. Naime, sadržaj je u prahu, upakovan u kartonsku vrećicu (100g) . Razlikuje se od većine maski za lice upravo zbog toga što ste vi ti koji ćete masku pripremiti za nanošenje.

IMG_20160515_131815.jpg

Priprema:
U odgovarajućoj posudi pomešajte 1-2 kafene kašike maske ( koristite drvenu ili plastičnu kašiku) sa vodom ili biljnim uljem. Mešajte dok ne dobijete ujednačenu smesu. Nanesite masku na lice prstima ili četkicom, izbegavajući predeo oko očiju. Ostavite masku da deluje 3-5 minuta i isperite toplom vodom ili uklonite toplim, vlažnim peškirom.

Tako nam preporučuju proizvođači. Ukoliko vam je kašičica dublja, dovoljno je 1,5 maske. Nema potrebe za više jer vam neće biti potrebno više od toga. Masku uklonite ipak toplim peškirom, ja sam je teže skidala umivanjem. Možete i umivanjem, ali će biti duži proces.

IMG_20160515_132113.jpg

Što se tiče sastava: zeolit, bentonit i aktivni ugalj.

Maska je predviđena za problematičnu kožu (mešovitu i masnu) . Zeolit i aktivni ugalj će temeljno očistiti lice i toksine sa kože i iz pora.  

Moje lice je mešovito i osetljivo. Burno reaguje na nove proizvode. Korišćenjem ove maske, koža mi je postala mekana, prijatna na dodir, nema zatezanja, perutanja, ni peckanja. Apsolutno nikakvih negativnih reakcija na koži. Primećujem da je predeo oko nosa čistiji, pore nisu vidljive. Ovaj proizvod, kao i sve ostale iz kompanije Zoja Zec preporučujem svima koji imaju problema sa kožom. Budite sigurni da će vam pomoći i da ćete biti zadovoljni nakon mesec dana.

 

Izvor: cosmeticsispassion.blogspot.rs

Tagovi:

Komentara (1)

  • Meni se ovo jako sviÄ‘a! Svakako ću isprobati! :D

Dodaj komentar