Kako smiriti crvenilo lica

Ponekad naša koža burno reaguje na različite faktore, kao što su parfemi, kozmetički preparati i spoljašnji uticaji. Nerijetko sami iziritiramo kožu koristeći preparate koji nisu odgovarajući našem tipu kože. Alergijske reakcije su takođe česte na koži. Često se manifestuje upravo crvenilom kože, te peckanjem, zatezanjem i svrabom.

Preporučujem vam Avene termalnu vodu koja djeluje umirujuće, a sa njom možete i učvrstiti šminku. Potrebno je poprskati vodu po koži, sačekati tri minute i ostatak obrisati papirnatim ubrusima.

Još jedan sjajan proizvod iz Avene linije je Avene Antirougers emulsion legere. Namijenjena je normalnoj i mješovitoj koži sklonoj crvenilu. Sprječava i smanjuje pojavu difuznog crvenila.

Ovu kremicu sam i ja probala kada sam dobila alergijsku reakciju na hladnoću. Kratko sam je koristila, ali je poslužila svrsi.

I za kraj jedan proizvod za umivanje koji sam dugo koristila. Avene Gel za čišćenje kože s dodatkom cold kreme je gel za čišćenje najosjetljivije kože. Ne sadrži sapun. Ja sam ga koristila za umivanje i ponekad za tuširanje. Izuzetno je blag i nježnog mirisa.

                                                                                                       Vaša Vanja Subotić

Be Yourself by Vanja Subotić

Tagovi:

Komentara (1)

  • 20.08.2014

    gde kupiti i cene?

Dodaj komentar