Exodus krema za lice sa shea puterom

Exodus krema za lice sa shea puterom

Exodus kozmetika nastala je u želji za zdravom i kvalitetnom negom  kože. Svi proizvodi su 100% prirodni bez veštačkih konzervansa, mirisa i boja. Sastojci ove kozmetike su prirodna, biljna ulja (kokosovo, bademovo, maslinovo, ricinusovo) , uz dodatke hranljivih materija ( kakao buter, shea buter, ulja noćurka, semenke grožđa pšenične klice, košpica kajsije...) . Hranljive materije poput meda, vitamina E i pčelinjeg voska, predstavljaju prirodne konzervanse. Egzotične mirise postižu eteričnim uljima, a boje mešanjem biljaka i raznih začina.

Danas vam predstavljam kremu namenjenu svim tipovima kože, Šea kremu, koja sadrži: šea puter, aloja vera gel, vitamin E, ulje čajevca, pčelinji vosak, propolis.

173c79f2-00a4-41e5-b4c3-8fab53becb87.jpg

Sadržaj je smešten u teglicu, sa metalnim poklopcem (40 gr) .

Po teksturi me podseća na Manna egzotični puter iz Gane. Gušća je, pod prstima se topi, tako da je dovoljna manja količina kako bi je naneli na celo lice. Miris je prijatan, malo čudan, što mi je razumljivo obzirom na njene sastojke. Prilikom apliciranja nemojte preterati, jer će vam lice biti masno, nešto sporije upija. Procenićete i same već nakon prvog nanošenja.
Dubinski hrani, regeneriše i štiti kožu.

cbe77cda-4ed0-462c-84ea-3fb3b277d2c7.jpg

Za sobom ne ostavlja apsolutno nikakvu iritaciju, imam osetljiv tip kože i na to mešovit. Sa ovim proizvodom nisam imala problema. U poslednje vreme mi se prilično sušila, pojavile su mi se sitnije bubuljičice koje su svrbele. Ovaj proizvod je uspeo da reši moj problem i umanji nelagodnost. Gotovo sam sigurna da će se proizvod dopasti svakoj od vas, a iritacija ne treba da vas brine, provereno radi odličan posao.

Izvor: cosmeticsispassion.blogspot.rs

Tagovi:

Komentara (1)

  • Divno! Kremice za lice,savrÅ¡ene! :)

Dodaj komentar