Četiri stvari koje morate da uradite za sebe ovog septembra

Četiri stvari koje morate da uradite za sebe ovog septembra

Kalendar kaže da nam je septembar stigao, ali nam se od leta još ne oprašta! Vreme se menja, ali će nam prijati povremene čari miholjskog leta, nešto blaži sunčevi zraci i sveže limunane. Sebi ćete učiniti veliku uslugu ako predstojeći period iskoristite za blagovremenu pripremu za neminovnu jesen. Da, pred vratima su obaveze koje vas vraćaju rutini, i zato ovo „produženo“ leto daje priliku da se na vreme pripremite za preostali deo godine. Uz narednih nekoliko saveta švedskog brenda FOREO, garantovano će vam „tranzicija“ sa leta na jesen biti prirodnija.

NAPRAVITE OSVRT NA LETNJE MESECE
U ovim (pre)modernim vremenima, često ne stižemo da neke događaje i situacije usvojimo i analiziramo kako bismo iz tog iskustva izvukli pravu poruku. Napravite rekapitulaciju svih događaja, vaših razmišljanja ili promena u stavovima, koji su vam na neki način obeležili poslednja tri meseca. Da li vam je neka žurka posebno ostala u sećanju? Upoznali ste neku novu osobu? Ili ste pročitali svoju novu omiljenu knjigu i otputovali na neko potpuno novo mesto? Idealno, sva ova iskustva i razmišljanja ćete zapisati u poseban dnevnik, pogotovo kada znamo koliko je važno zapisivati svoja razmišljanja.

PLANIRAJTE, PLANIRAJTE I – PRIDRŽAVAJTE SE PLANA!
Ah, taj svima poznati šok. Istrošili ste se na letovanje, festivale, izlaske, a iza ćoška vas čekaju razne proslave i osveženje vašeg garderobera? Ne brinite, ovo je stavka koja ne mora da bude (toliko) stresna. Čim pre sednete sa kalkulatorom, olovkom i papirom u rukama, to ćete pre videti kakvo vam je stanje, bez žurbe filtrirati šta vam je zapravo potrebno - i eto vam finansijskog plana! Naravno, plan postoji da biste ga se pridržavali.

NAPRAVITE SPA TRETMAN U SOPSTVENOM KUPATILU
Osim vašem umu, i vašem telu je potrebno da se prilagodi nadolazećim promenama. Priredite sebi tretmane opuštanja, kroz osvežavajuće kupke ili zasebne tretmane sa maskama i losonima uz koje će vaša koža održavati hidrataciju i čistoću. Svakako, posebno obratite pažnju na negu lica. Na najjednostavniji način ćete ga održavati čistim zahvaljujući četkici LUNA play plus, jer je potrebno da je koristite samo jedan minut ujutru i jedan minut uveče kako bi koža bila glatka, bez nečistoća i sebuma. Ova četkica je tokom septembra dostupna po specijalnoj ceni, umanjenoj za 30 odsto u svim dm drogerijama.

BUDITE AKTIVNI!
Ako ste bili vredni, trenirali i plivali redovno, bravo za vas! Ako ste među onima koji su dali sebi oduška, sunčani dani septembra vam daju mogućnost da se postepeno vraćate u formu, a da ne morate da uletite u teretanu. Lagani džoging u vašem kraju ili set vežbi za koje je potrebno izdvojiti pola sata dnevno ponovo će vas pokrenuti i jačati vam imunitet, koji je itekako važan kada nastupe hladniji dani.

Ne zaboravite – ukoliko se budete pridržavali ovih saveta, produžićete svoj letnji režim uživanja, i istovremeno biti potpuno spremni za izazove koji predstoje do kraja godine!

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar