Ceca Ražnatović - Najbolje rešenje za postizanje idealne figure

Ceca Ražnatović - Najbolje rešenje za postizanje idealne figure

Neprikosnovena diva muzičke scene Balkana – Svetlana Ceca Ražnatović – izabrala je najbolje rešenje za postizanje idealne figure u sezoni najvećih profesionalnih izazova i prazničnih obaveza.  Ceca je svoje poverenje ukazala stručnjacima Centra Beauty & Me i najsavremenijem aparatu na svetskom tržištu za preoblikovanje tela - Med2 Contour!

ceca ražnatović

Jedino sto imamo do kraja svog života je - telo! Osim toga što želimo da smo lepi, potrebno je da budemo i zdravi. Zbog toga je moj izbor centar "Beauty and me" i aparat " Med2 Contour " koji daje sjajne rezulate a istovremeno je potpuno bezbedan po zdravlje. Izuzetno mi znači sazanje da korišćenje aparata Med2 Contour eliminiše i najmanju mogućnost pojave neželjenih efekata u procesu njegovog dejstva. Redovno se konsultujem sa dr Jelenom i njenim timom koji su mi vrlo posvećeni i preporučujem svakome ko vodi računa o svom izgledu u uslovima veoma zahtevnog načina i tempa života današnjice da njihov izbor bude -  Centar Beauty & Me” – ističe Ceca.

Med2 Contour tretman predstavlja revoluciju u nehirurškom oblikovanju tela. Radi se o ultrazvučnom uređaju poslednje generacije -  koji eliminiše masne ćelije, razbija celulit i povećava tonus kože. Med2 Contour deluje na problematična područja, kao što su stomak, noge, zadnjica, ruke – kroz tretmane koji se obavljaju u razmaku od 5 do 7 dana, po individualnom režimu.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar