Blogerka Mija Knežević "otvorila" svoj ormar na blogu Men Repeller

Blogerka Mija Knežević

Naša najuspešnija modna blogerka u svetu Mija Knežević, čiju stranicu www.mij-a-porter.com prati više od 200.000 ljubitelja mode i dobrog stila, zainteresovala je i najpoznatiju američku blogerku Leandru Medine, koja uređuje čuveni Men Repeller, www.manrepeller.com.
MIA-1.jpg
Mija Knežević bila je njena gošća u rubrici New York Closets u okviru koje trendi devojke Njujorka prikazuju svoje ormare i omiljene odevne kombinacije. Talentovana modna blogerka, poreklom iz Beograda, tom prilikom je pokazala svojih pet omiljenih stajlinga, po jedan za svaki radni dan.

Mija kaže da nije krila oduševljenje kada je dobila poziv od čuvene blogerke Leandre Medine da gostuje u rubrici “New York Closets”.
MIA-2.jpg
“Men Repeller je gradonačelnik njujorške mode i prilika da na tom blogu predstavim svoj ormar je izuzetna čast i zadovoljstvo. Ovo je jedno od najvećih priznanja koje sam dobila od kad sam pokrenula svoj blog”, kaže Mija.
MIA-3.jpg
Osim predloga za dobar svakodnevni outfit, Mija je milionima pratilaca bloga Men Repeller otkrila i male tajne svog besprekornog stila, govorila o svom prvom susretu sa svetom visoke mode i podelila sa čitaocima zanimljivosti iz detinjstva. Tako smo saznali da su joj omiljene farmerke one koje je nasledila od mame, a da je u Londonu kao sedmogodišnjakinja od tate dobila prvu brendiranu “krpicu”.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar