Promocija albuma Maje Višić

Promocija albuma Maje Višić

U "Vili Jelena", nedavno  je održana promocija prvog samostalnog albuma Maje Višić, "Anđeo čuvar".
Majina petnaestogodišnja karijera obeležena je radom u grupi „Noć i dan“ sa kojom je snimila tri albuma, ali i neprolazne hitove "Hej da mi je da sam tvoja" i "Godina ide za godinom". Ni ove večeri Maja nije izostavila ove hitove, ali je svojim gostima otpevala i nove pesme "Anđeo čuvar", "Čarobni štap", "Subota" i druge.

Naime, veoma raspoložena i uzbuđena zbog promocije svog albuma prvenca, Maja je održala mini koncert i zagrejala prisutne novinare i ostale zvanice.
- Mnogo godina sam provela u grupi i nije bilo jednostavno započeti solo karijeru. Nije jednostavno, ali jeste izazov i jeste zanimljivo. Znala sam da će trebati vremena da ljudima uđe u uvo i moje ime, da povežu da Maja Višić peva te pesme koje oni već dobro poznaju. Moram neskromno da kažem da znam da imam dobar album i dobre pesme, jer sam videla kako ljudi na njih reaguju na svirkama - izjavila je zvezda večeri.
U Majinim novim pesmama uživali su Anabela, Saša Dragić, Irina Kruška, Simonida Milojković, Ivana Nastasić, Draško Aćimović…
Specijalno za Modni Vrisak,  o svom albumu i o modi – Maja Višić.

Ćao Majo, kako napreduje promocija tvog novog albuma ‘’Andjeo cuvar’’?
Ćaos, hvala na pitanju,vrlo sam zadovoljna  postignutim.Reakcije su više nego dobre,trenutno putujem po gradovima  Srbije i Republike Srpske…

Ko ti radi o glavi (frizura)?
Već dve godine o mojoj frizuri brine Saša Vukojević i ja tu nista ne bih menjala..haha

Kako bi opisala svoj stil oblačenja?
Nosim stvari u kojima se zaista osećam udobno i opušteno..Preferiram dobre pantalone i pamučne majice i naravno dobre cipele. Za nastupe  dobijam  spakovane komade garderobe   od  butika  “Finally”
Koji je moj sponsor .
maja_visic1
Šta misliš o modi na estradi u Srbiji?
Svakako da ima dosta koleginica koje odlično izgledaju ali ima i onih koje po svaku cenu nose stvari koje im uopšte ne stoje. Previše zele da pokažu sve i idu do te mere da to više nema ukusa. Volim da vidim lepu ženu ali da ima svoj specifičan imidž, da ne bude sve copy- paste…

Od domaćih modnih dizajnera, koga najviše ceniš i sa kim sarađujes?
Jako cenim rad Darka Kostića i sa njim sam najviše saradjivala i poznajem ga dugo.

Gde kupujes cipele?
I tu imam obavezu da ispoštujem dve  radnje u Beogradu koje  su skroz dobre i korektne  a to su “Knez” u Knez Mihajlovoj i “Alter” na Terazijama.

Piće pre nastupa?

Kafa i voda..


Koji su tvoji planovi u narednom periodu?
Promovisanje pesama i pošto imam već dva spota u planu je i treći spot.

Poruka (modna i novogodišnja) za čitaoce Modnog Vriska?
Nosite stvari u kojima se osećate dobro i sigurno..Poželću pre svega svima dobrog zdravlja,živite život i uvek nađite vremena za svoje najbliže, obradujte ih za Novu Godinu..
Puno Vas ljubim i sve najbolje…

Galerija

13241617371332_11.jpg
13241617558567_1.jpg
1324161775536_2.jpg
13241617981999_3.jpg
13241618182324_4.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar