Slađana Milošević na otvaranju Serbia Fashion Week-a

Slađana Milošević na otvaranju Serbia Fashion Week-a

 Povratak revijama uživo, „Serbia Fashion Week“ obeležiće spektakularnim otvaranjem za koje je pripremio iznenađenja u kojima će sigurno uživati svi ljubitelji mode i dobrog stila. Osamnaesto izdanje „Serbia Fashion Week“-a otvara revija dizajnera visoke mode, umetnički direktor dva najveća Sajma mode u Evropi, u Parizu i Berlinu, oficijelnog člana Federacije visoke mode Francuske i potpredsednika SFW - Emerika Fransoa. Specijalna gošća na reviji francuskog dizajnera biće večita rok princeza Slađana Milošević. Posebnost i jedinstveni stil rok zvezde nekadašnje Jugoslavije inspirisali su Emerika Fransoa da u svoju novu kolekciju uvrsti kreaciju koju će na modnoj pisti predstaviti upravo Slađana Milošević.

Narednog dana, 26. septembra na programu jesenjeg “Serbia Fashion Week”-a su revije popularnih brendova uz brojna poznata lica iz javnog života, na terasi najvećeg tržnog centra u regionu – Promenadi. Uz poštovanje svih epidemioloških mera koje će biti na snazi, trećeg dana nacionalne nedelje mode 27. septembra slede revije domaćih dizajnera, kao i gostiju iz inostranstva na krovu Novog Sada, kako mnogi nazivaju terasu TC Promenada. Od domaćih dizajnera svoje nove kolekcije prikazaće Bata Spasojević, Suzana Perić, Ivana Nikolić Stanković, Olja Srejić, Aleksandra Čupković i drugi. Od gostiju iz inostranstva svoje kreacije predstaviće Erik Roset iz SAD, Sandra Milis iz Italije, Iman Belmkadem iz Švedske i drugi.

I ovoga puta, pripremljen je i bogat prateći program na koji je publika navikla. Pretposlednjeg dana, 28. septembra u Muzeju Vojvodine biće otvorena izložba u okviru „Design Week“-a, a kada je reč o edukativnom delu programa, najveću pažnju privlači online konferencija koja se organizuje u saradnji sa Ministarstvom kulture i informisanja. Ovom konferencijom 29. septembra biće zatvoreno jesenje izdanje “Serbia Fashion Week”-a, jedine licencirane mode u Srbiji.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar