Serbia Fashion Film Festival 2017

Serbia Fashion Film Festival 2017

Serbia Fashion Film Festival 2017 (SFFF2017) je prvi internacionalni fashion film festival na Balkanu koji će prikazivati selekcije radova iz čitavog sveta, prezentovati druge internacionalne festivale ovog tipa, ugostiti mnoge stručnjake iz ove oblasti umetnosti.
 
Novi Sad, kao centar kulture, umetnosti, mode, filma i dizajna u poslednjih nekoliko godina, biće organizator i modnog filmskog festivala u 2017. godini. Festival će značajno uticati na imidž našeg grada i zemlje, na promociju kulture, te na činjenicu da u gradu postoji ovakav festival koji je trenutno rastući globalni trend. Ovaj festival bi Grad Novi Sad postavio kao kulturno središte Evrope i doprineo u dobijanju titule Evropske prestonice kulture 2021. godine. 

Fokusirajući se na talente i učenje. SFFF će spojiti ljude iz oblasti filma, producente, kreativne agencije, brendove, dizajnere. Eksperti iz oblasti filmske produkcije i modne industrije predstaviće se i nagraditi najbolji film. SFFF predstavljaće nove ideje koje pomeraju granice, bez obzira da li ste umetnik u nastajanju ili već nagrađivani producent. Podstičući da učimo jedni od drugih, SFFF biće internacionalni festival na kojem će se razmenjivati projekcije, iskustva, znanja u oblasti mode, lepote i lifestyle-a.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar