Savršena odeća za savršenog muškarca

Savršena odeća za savršenog muškarca

Proleće je kalendarski tu, a sa njim i prvi topliji dani. Vreme je da se obnovi garderoba i pronađu najbolji modeli. To je potrebno i muškarcima koliko i ženama. Činjenica je da muškarci sasvim sigurno ne mogu bez kvalitetnih majica i prolećnih jakni koje su najpotrebnije sada tokom prelaznog doba i kolebanja temperatura. To su omiljeni odevni komadi bez kojih oni ne mogu.

Muška moda ne odstupa puno od klasičnih linija koje su uvek u modi. Boje se menjaju, printovi, slike i detalji, ali kvalitetan materijal i klasičan kroj je uvek popularan i u trendu.

Šta je to što muškarci biraju? Kakva je muška moda za proleće – leto 2023. godine? Kako pronaći odgovarajuće gornje odevne kombinacije koje svakom muškarcu odgovaraju?

Kvalitetna muška majica koja je idealna za svaku priliku
Kvalitetna muška majica je neophodna svakom muškarcu. A da bi bila rado nošena ona mora biti prijatna za nošenje i da se lako uklapa sa različitim odevnim kombinacijama.

Muška moda poslednjih godina briše granice između stilova pa se tako patike nose uz svečano odelo, a muška majica ispod sakoa umesto košulje. Naravno, ni kežual kombinacije se ne mogu zamisliti bez pamučne muške majice koja se nosi ili ispod jakne ili je ona dovoljna tokom najtoplijeg dela dana.

Da bi bili moderni, ove sezone nije potrebno puno - jednobojna muška majica sa što manje detalja je „must have“ i neophodan deo većine odevnih komada. Ona se uklapa uz svaki stil i ostatak garderobe.

Pored crne i bele, moderni su i zemljani tonovi, ali i pastelne nijanse, boje koje odgovaraju i mlađim osobama, ali i starijim muškarcima i uvek se rado nose.

Klasičan ravan kroj pogoduje svakom muškarcu, a pamučni materijali prijaju koži i omogućavaju nošenje tokom čitavog dana i neće izazvati prekomerno znojenje. Ovakva muška majica je odličan pratilac tokom jednog aktivnog dana.

U modi su majice sa manje detalja koji su najčešće u vidu slike ili malog džepa na prednjoj strani i okruglim izrezom koji svakako doprinosi klasičnom izgledu i mogućnosti da se majica lakše uklopi i na svakom muškarcu izgleda odlično.

Prolećna muška jakna – šta kažu trendovi?
Tanja ili punija, sa kapuljačom ili bez nje, ali je svakom neophodna muška jakna za proleće, ali koja će i dobro poslužiti i tokom prvih hladnih dana jeseni. Vrlo često su neizostavni deo garderobe i baš zato je važno da su moderne, ali i prijatne za nošenje.

Najpopularnije su jakne koje prate korak tokom svih vremenskih prilika. One su tople, praktične, prijatne za nošenje sa unutrašnjim i spoljašnjim džepovima, sa kapuljačom, vodonepropusne.

Najčešće koriste patentni zatvarač, prilagodiv okovratnik i odlična su zaštita od vetra i kiše odgovarajući svim prilikama. To je muška jakna koja je potrebna svakom muškarcu i uvek će pružiti i eleganciju i adekvatnu zaštitu.

Prema modnim preporukama kada su boje u pitanju, ove sezone su popularne neutralne boje koje se odlično uklapaju i uz svečanu garderobu, ali su odlične i za svakodnevne kombinacije. Tamno teget, tamno braon, siva, crna…,su „in“, ali nećete pogrešiti ni ako obučete jaknu u narandžastoj ili svetloj plavoj boji.

Iako su moderni jednobojni modeli, ni jedna muška jakna nije neprivlačna jer se detaljima ističe što odgovara svakom uzrastu pa jednu jaknu mogu nositi i tinejdžeri i zreli muškarci.

Minimalizam je „in“
Već nekoliko godina u modi su širi krojevi, neutralne boje i garderoba sa što manje detalja. Aksesoari su poželjni, ali svoje mesto imaju kao detalji na kaišu, muškim torbicama, detalji kao nakit…

Garderoba ne privlači pažnju sama po sebi već je tu da ističe figuru i uklopi se u svakoj kombinaciji. Važno je da su materijali prijatni za nošenje i ne menjaju se sa protokom vremena pa će i muška majica i jakna izgledati savršeno čak i posle nekoliko sezona.

Stil oblačenja mnogo govori o svakome od nas. Odeća odražava naš karakter, ukus i osećaj za lepo.

Muškarci najviše vole klasične odevne komade, one koji se lako uklapaju i predstavljaju sigurnu kombinaciju za svaku priliku. I modni trendovi podržavaju ovakve izbore pa je najpopularnija jednobojna garderoba, sa malo detalja, ali krojena tako da na svakom izgleda savršeno.

To znači i da nekoliko komada garderobe menja pun orman stvari koje inače samo stoje i retko se nose. Birajući jednostavnost birate i eleganciju bez greške i kombinacije koje se mogu ponavljati pa je ovakav izbor dosta jeftiniji.

Savremenom muškarcu ne treba puno da bu imao savršen izgled!

 

Foto by unsplash.com

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar