Sandra Lalović: Romantic Iron Lady

Sandra Lalović: Romantic Iron Lady

Sandra Lalović je dizajnerka, koja je svoje obrazovanje stekla u Milanu. Posle par godina rada u ovom gradu, vratila se u Srbiju i započela svoju „Sandra Lalović“ kolekciju. Samo za Modni Vrisak, o inspiraciji, stilu, fashion week-u.

Inspiracija za tvoje modele?
Nalazim je u drugim umestnostima, npr. filmu, književnosti, kostimu, kao i u istorijskim ličnostima što se može videti i po nazivima mojih kolekcija - "Ljubavnik" (po knjizi Margaret Dira) i "Romantic Iron Lady" ( nazvana po jednoj od žena koje su obeležile istoriju).

Vizija za budućnost?
Vidim sve nešto šareno.

Kako bi opisala svoj stil?
Moj stil je minimalistički i kao sve minimalističke stvari i moje na prvi pogled  izgledaju jednostavno ali iza njih stoji dosta rada, detalja, tehničke besprekornosti, jednostavno rečeno kvaliteta. On je danas uglavnom  zapostavljen, a ja se trudim da mi bude na prvom  mestu.

Kako bi opisala razliku između Milana i Beograda?
Kad se kaže Milano misli se prevashodno na modu, dizajn ili jednom rečju trend. Sa Beogradom to nije slčaj iako je i on slične veličine. Međutim, kod  nas je on centar svega pa tako i mode, moji kupci su (uglavnom) upravo Beogradjanke.
sandra lalovicPhoto by Jovana Mladenović
Da li ćemo te videti na prolećnom Fahion week-u?
Iskreno, ne znam. Ne razmišljam  mnogo o tome, imam  nekoliko prodajnih mesta (Beograd: Supermarket, Designers’ House, Pull My Daisy, web: e-bulevar.net, zubun.com i u Nišu imam svoj showroom) i to mi je za sada dovoljno. U  Nišu sam sa nekoliko kreativnih ljudi, na moju inicijativu, pokrenula Fashion Corner, sigurno ste čuli :) Volela bih da zaživi  još više i nadam se da ću se njme baviti narednih nekoliko meseci tako da ću verovatno zbog mnogo obaveza preskociti FW.

Poruka za čitaoce Modnog Vriska?
Moj savet dragim čitaocima Modnog Vriska je da se prepuste svojim osećanjima, da kombinuju vintage i trend stvari što više,  da stvore sopstveni stil... i sve to da bi došli do jednog cilja: različitosti na ulicama Srbije.

Fotografija: Jovana Mladenović
Modni dizajner: Sandra Lalović
Acessories: Ines Sunko
Modeli: Dajana Vasicć, Gala Borović, Jovana Jelić
Lokacija: Budimpešta

Galerija

13298258903112_1.jpg
13298259102536_2.jpg
13298259279812_3.jpg
13298259472327_4.jpg
Tagovi:

Komentara (2)

  • 22.02.2012

    Fotografije su predivne!!!

  • Modeli su savrseni!!!!!!!!

Dodaj komentar