Prvo veče Schwarzkopf Cro A Porter

Prvo veče Schwarzkopf Cro A Porter

Prve večeri Schwarzkopf Cro A Porter svoje kolekcije su predstavili Etna Maar, Tatjana Pantoš, Manuel Maligec, Marija Pinjuh, Madame Demode te Jelena Aleksić i Tomislav Bahorić s muškim kolekcijama.

I dalje se ponavlja saga s asimetrijom, crno-bijelim varijacijama na temu, puderastim nijansama, te tu i tamo pokoji print razveseli naše oko. Moram priznati da se ta monotonija nekako ustoličila i već je sama po sebi  očekivana i normalna.

Dvije kolekcije koje bih ja spomenula kao dašak svježeg zraka su svakako ona mladog Manuela Maligeca koji je u suradnji sa krznarijom Dvoravić napravio kolekciju koju bi svaka žena voljela u svom ormaru. Puderaste nijanse haljina koje laskaju ženskoj figuri te Lanvin-ovski metalni nakit u funkciji remena i ogrlice su svakako zaokupile moju pozornost. Revija je bila popraćena i divnom "scenografijiom" u vidu projekcije što je dodatno bila točna na i. Mnogi će reći kako Manuel kopira svjetske dizajnere, po meni to uopće nije diskutabilno, svatko ima svoje uzore što je normalno. Mislim da sam gromoglasni pljesak publike i prije same revije, a pogotovo nakon dokazuje da će se ova kolekcija itekako prodat, što je svakako važno i pravi je vjetar u leđa za ovog mladog dizajnera.

Druga kolekcija koje me oduševila na potpuno drugi način je ona Madame Demode. Svakako inventivna kolekcija što se i očekivalo od ovog brenda. Cijela kolekcija je izrađena od lastik trakica koje su jako efektne, bijela kolekcija je osvježena neon žutim tajicama koje su provirivale ispod suknji od lastika isto kao i LED lampe koje su aplicirane s unutrašnje strane suknji. Veseloj i razigranoj koleciji uvelike su pridonijela široko nasmiješena lica modela. Svakako dašak svježeg zraka i pravo zadovoljstvo za ljudsko oko.

Snuggle and Huggle by Ivana Pavić

Galerija

13651918833182_1.jpg
13651919071233_2.jpg
13651919441267_5.jpg
13651920179981_3.jpg
13651920386111_8.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar