Prom Queen

U prepunom ambijentu Vile Jelene u Beogradu, održana je modna manifestacija pod nazivom Prom Queen, koja već drugu godinu za redom, ima za cilj da pomogne devojkama u odabiru svoje idealne kombinacije za maturu.

Reviju je otvorio Aleksandar Dado Jovanović, nosilac titule za najoriginalniju haljinu na svetu, 2014. godine.  Nakon toga, svoje  kreacije su izložile i Andrea Jovanovska, Duja, Katarina Hadžić i crnogorska dizajnerka Dejana Lazić. Svoje modele predstavila je i Danka Karović čiju je liniju otvorila i ulepšala Ana Bebić. Sama konstrukcija dizajnera, pružila je mogućnost svim gostima da pronađu nešto za sebe.

Bojana Ristivojević

Veliki broj poznatih ličnosti podržalo je ideju i cilj ovog projekta, te su se među modelima pojavile i glumica Dragana Mićanović i Bojana Ristivojević (voditeljka Parova), a u publici Jelena Kiš, Danilo Dabic (Zvoganj Animations), Maša Terzić, Helena Topalović i mnogi drugi.

U pripremi modela učestvovali su i brojni frizeri i šminkeri, te su maturantkinje imale priliku da se odliče za celokupan izgled u maturskoj noći. Sve kreacije, koje je preko 200 gostiju imalo priliku da vidi, biće izložene na zvaničnom sajtu događaja ( www.promqueen.rs ). Ovim putem posetioci sajta će moći da se detaljno upoznaju sa izloženim radovima i stupe u kontakt sa kreatorima.

Dragana Mićanović

Bez pogovora, Prom Queen je pokazao odličan način, kako proces pripreme za maturu, može proteći zanimljivo i bez imalo stresa. Kao takav, uspeh organizacije pokazuje samo da projekat ima visoku tendenciju rasta kako po Srbiji, tako i po regionu.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar