Odaberi najbolju haljinu za maturu!

Odaberi najbolju haljinu za maturu!

Jedinstvena modna manifestacija Prom Queen, već drugu godinu za redom, pruža mogućnost maturantkinjama da u toku jedne večeri odaberu najbolje haljine za maturu. Događaj će biti realizovan u ekskluzivnom ambijentu Vile Jelene 20. aprila u 20h. Cilj organizacije je da omogući, kako devojkama, tako i njihovim roditeljima da ceo proces spremanja za važno veče realizuju u sklopu revije.  Veliki broj afirmisanih dizajnera izlagaće svoje kreacije, dok će za ulepšavanje biti zaduženi šminkeri i frizeri. Ovom prilikom će maturantkinje moći da izaberu svoju idealnu kombinaciju haljine, aksesoara, frizure i šminke za matursku noć.  

Osim osnovnog cilja pružanja pomoći mladim devojkama, projekat će ujedno stvoriti liniju direktne konekcije dizajnera, njihovih kreacija i javnosti. Idejni kreator ovog projekta Nikola Kočić i ujedno izvršni direktor agencije No 1 Model Of The World, već niz godina realizuje projekte ovog tipa u Srbiji i inostranstvu. Samim tim privlači interesovanja javnosti i uticajnih ljudi u poslu kojim se bavi.

Prom Queen predstavlja idealno rešenje za sve one koji bi voleli da na praktičan i jedinstven način prebrode ovaj period i sačine, sebi, savršen svečani izgled prave maturantkinje. Tokom ovog perioda na hiljade mladih dama zahvatio je, ujedno, nemir i entuzijazam povodom priprema za maturu. Kako njima, tako i njihovim roditeljima, realizacija ovog zadatka može zahtevati dosta napora i stresa. Od izbora haljine do uklapanja aksesoara, cipela, preko zakazivanja šminke i frizure, ceo ovaj proces može predstavljati pravu noćnu moru. Bas zbog toga, Prom Queen predstavlja odličan način kako sve ovo proći mirno, zanimljivo i bez imalo stresa. Kao takav, prošlogodišnji uspeh organizacije pokazuje samo da projekat ima visoku tendenciju rasta kako po Srbiji, tako i po regionu.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar