Najbolji modeli haljina za trudnice

Najbolji modeli haljina za trudnice

Trudnoća je jedna od najvećih životnih prekretnica svake žene. Trudnoća se naziva još i drugim stanjem, i to nije slučajno. Telo se u ovom periodu drastično menja, od hormonalnih promena do promena u vizuelnom izgledu - trudnice osećaju konstantne fizičke promene.

Upravo zbog toga, važno je da garderoba ne donosi dodatno opterećenje u ovom periodu, već omogući udobnu zaštitu i istovremeno učini da se dame i dalje osećaju lepim i stilizovanim.

Zbog toga, najbolja garderoba za trudnice biće ona sačinjena od prirodnih, nežnih materijala poput pamuka. Ovakvi materijali će nežno prijanjati uz kožu i istovremeno biti dovoljno fleksibilni da mogu ispratiti rapidne promene u težini i formi tela žene.

Haljine su idealan odevni predmet za ovaj period. Zbog svojih laganih formi mogu pratiti promene tela, a istovremeno doprinesu ženstvenom osećaju. U nastavku teksta nabrajamo modele haljina koje su prikladne za drugo stanje, koje će uspešno ispratiti period trudnoće, ne zahtevajući od žene da se odrekne stila i elegancije.

#1 Maksi haljine opuštene forme - udobnost i stil u jednom komadu
Maksi haljine opuštene forme, iskrojene od finih materijala, odličan su izbor za dame u drugom stanju. Budući da su savršeno prilagodljive, uspešno će ispratiti svaki trimester trudnoće i telesne promene koje one prate. Ove haljine daju širok dijapazon opcija za stilzovanje, od autfita za svaki dan do elegantnih kombinacija.

Maksi haljine opuštene forme, trendi su i dolaze u raznim dezenima i bojama, te su zahvalne za kombinovanje. Savršeno se uklapaju uz ravnu odeću, kakve su patike i sandale, i predstavljaju odličnu opciju za sve dame koje ne žele da im stomak dolazi u prvi plan, te su pogodne kako za prve trimestare, tako i one poslednje.

U poslednjim trimestarima žene su izložene posebnom stresu, zbog iščekivanja i anksioznosti od potencijalnih komplikacija kao što je prevremeni porođaj, koji najčešće pogađa blizanačke trudnoće, te je udobna i nezahtevna garberoba imperativ u ovom periodu, a maksi haljina opuštenog kroja predstavlja baš takav komad odeće.

#2 Haljina A kroja na preklop - praktična i elegantna opcija
Haljina A kroja još jedna je forma haljine praktična za trudnice, budući da ne ističe regiju stomaka. A ukoliko je ta haljina na preklop, daje odličnu opciju za sve dame koje planiraju da ovaj komad garderobe nose tokom cele trudnoće.

Haljine na preklop, prilagodljive su zbog mogućnosti podešavanja, i zbog toga su savršeni izbor tokom celog perioda drugog stanja. Ove haljine najčešće i jesu izrađene od pamuka, što je dodatna prednost i razlog, zbog koga treba da razmislite o kupovini upravo ovog komada garderobe u vreme trudnoće.

Ove haljine takođe daju opciju za kombinovanje različitih stilova, te ćete istovremeno moći da iznesete i elegantnije autfite uz dodatak aksesoara, a uz jednostavnu ravnu obuću imaćete i spremnu kombinaciju za opuštenu šetnju gradom.

#3 Lepršava haljina spuštenih ramena - romantični izgled drugog stanja
Lepršave haljine spuštenih ramena, u poslednje vreme omiljeni su odevni predmet popularnih trudnica, naročito leti. Zaista, ovaj model haljina odlično kreira romantični izgled. Uz otkrivena gola ramena i cvetne dezene haljina, predstavlja upravo onaj komad garderobe u kojem će se trudnica osećati lepo i ženstveno za vreme drugog stanja.

Ovaj model haljine naročito je popularan za pravljenje romantičnih fotografija u vreme trudnoće, u prirodnom okruženju, te možete imati to u vidu, ukoliko ste i sami poželeli profesionalne fotografije kojima ćete zabeležeti uspomene na ove dane.

Lepršava haljina spuštenih ramena, odličan je autfit i za neke svečanije prilike, poput proslava na otvorenom, i uz ravne sandale i neobavezne lokne, predstavlja brzi i efektan stajling, koji će vas izdvajati iz mase.

#4 Crna haljina - trudnoća i elegancija idu ruku pod ruku
Trudnoća nije razlog da i dalje ne budete savršeno stilizovani i elegantni, te crna haljina i dalje predstavlja klasični modni detalj koji treba da imate u ormanu i za vreme drugog stanja.

Jedan od popularnih autfita za dame u drugom stanju predstavljaju uske crne koktel haljine, preko kojih se oblači sako, te daju efektan izgled, pogodan i za nošenje na poslu i formalnim sastancima.

Crna haljina je vanvremenski komad garderobe, koji je jako uklopiv, te uz menjanje aksesoara, obuće i frizure možete postizati različite izglede za najrazličitije prilike. Upravo zbog toga, trebalo bi da imate jednu kvalitetnu crnu haljinu u ormanu, uz koju ćete imate uvek siguran stajling, te se nećete dodatno opterećivati.

Nadamo se da vam je naš tekst pomogao i inspirisao neki od vaših budućih autfita u kojima ćete se osećati lepo i ženstveno! Želimo vam uspešno iznošenje trudnoće i dalja uživanja koje majčinstvo sa sobom donosi! Srećno!

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar