Lisca na evropskom sajmu donjeg veša

Lisca na evropskom sajmu donjeg veša

Kraj januara tradicionalno protiče u znaku najvećeg evropskog sajma donjeg veša, gde se predstavljaju kolekcije za sledeću sezonu, među kojima stručnjaci istaknu modele koji najbolje oslikavaju predstojeće trendove. Salon International de la Lingerie je privukao u Pariz skoro 500 najvećih robnih marki veša i spavaćeg programa, koje su predstavile svoje kolekcije za jesen i zimu 2015.
LISCA-u-Parizu_02.jpg
I ovoga puta su stručnjaci među izloženim kolekcijama odabrali modele koji su nosioci modnih trendova za prestojeću sezonu i istakli ih na forumu Trendi. Među izabranim modelima je ove godine bilo čak 6 Liscinih kreacija. Prva je priča o ženskoj senzualnosti sa raskošnom čipkom, smelom prozirnošću i originalnim krojevima, koja podseća na hedonizam iz 30thi i 40tih godina (na primer modeli iz kolekcije Lisca Selection), a druga priča je o povratku prirodi i osećaju slobode, mekim materijalima, šumskim i zemljanim bojama, opuštenim modelima koje prosto morate posedovati (na primer push up grudnjak bez žice od mekog modala, kolekcija Cheek by Lisca).
lisca pariz.jpg
Neke zavodljive modele iz kolekcije Lisca jesen/zima 2015. su posetioci mogli da vide i na modnoj reviji koja je dočarala luksuz i hedonizam priče o Velikom Getsbiju. Čipka i vez, prozirnost, kristali i sjaj, zavodljiva crna, bezobrazna crvena ili sanjalačka zelena – sve je to privuklo goste na Liscin izložbeni prostor. Lisca je takođe bila uključena i na reviju Selection, na kojoj je bio predstavljen »slatki izbor« najboljih po odluci organizatora.
Natalija-Osolnik-i-Goran-Kodelja,-generalni-direktor-Lisce.jpg
Na izložbenom prostoru, na kome su donji veš razgledali postojeći i potencijalni poslovni partneri i predstavnici stručnih medija, ekipi se pridružila i manekenka Natalija Osolnik. Modni sajam u Parizu je odlična polazna tačka za otvaranje novih mogućnosti, a ujedno je i istaknutost robne marke po izboru stručnjaka i organizatora sajma, takođe priznanje Liscinom timu dizajnera, kao i potvrda da je Lisca sve značajnija na evropskom tržištu donjeg veša kao i važan nosilac trendova, koji se nikako ne sme zapostaviti u budućnosti.
LISCA-u-Parizu_03.jpg

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar