Lejdi Gaga zaštitno lica božićne kampanje H&M-a

Lejdi Gaga zaštitno lica božićne kampanje H&M-a

Kompanija H&M je objavila da su zaštitna lica njihove božićne kampanje za 2014. godinu pop ikona Lejdi Gaga i legendarni pevač Toni Benet.

Svetski poznate zvezde će se pojaviti u reklami u kojoj će izvoditi numeru sa svog albuma „Obraz o obraz“ (Cheek to Cheek), koji izlazi 23. septembra. Generacijski jaz između ova dva umetnika nije predstavljao prepreku da se ostvari saradnja, a sve u čast džez muzike. Kampanja će do kraja novembra biti premijerno prikazana na televizijama širom sveta, dok će produžena verzija biti dostupna na zvaničnom H&M sajtu, hm.com.

Lejdi Gaga, koja je trenutno na turneji „artRAVE: ARTPOP Ball“, jedna je od najvećih zvezda svoje generacije, koja spaja svetove muzike i mode kroz sve što radi. U novembru 2013. godine je zvanično otvorila H&M radnju na Tajms skveru, u Njujorku, sa fanovima koji su strpljivo čekali u redu kako bi upoznali i imali priliku da kupuju sa svojim idolom. Toni Benet je već 7 decenija prvoklasni izvođač, sa 17 osvojenih Gremi nagrada, a bio je i laureat Kenedi centra i dobitnik NEA Jazz Master nagrade. Dugo očekivan album Toni Beneta i Lejdi Gage predstavlja muzički spoj ikone današnjice sa jednim od najvećih muzičkih legendi ikad.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar