Ice Cream & Cotton Candy

Ponovo inspirisana vintage komadima iz bogate GUESS arhive, GUESS Originals x A$AP Rocky kolekcija se vraća na pozornicu na zahtev modnih poštovalaca. “Ice Cream and Cotton Candy” linija za predstojeće leto je bogata prepoznatljivim prugama i nudi čistu paletu pastela. Kapsula ujedinjuje vanvremenski Guess dizajn sa savremenim duhom. Dok je prethodna GUESS Originals x A$AP Rocky kolekcija predstavljala uglavnom unisek stilove; letnja verzija obuhvata mnoge komade isključivo za žene. A$AP Rocky je bogata sećanja iz detinjstva na GUESS odeću ukompono0vao  sa svojom vizijom modernizacije starih komada uz zanimljivu paletu boja što je rezultiralo jedinstvenom mešavinom.

Za letnju “Ice Cream and Cotton Candy” kolekciju, pastelne pruge i majice sa logom dominiraju i u velikoj meri oživljavaju trendove iz 80-tih i 90-tih godina. Denim ponuda bogata je HIGH i low waist modelima na kopčanje kao i mini suknjama, vintage skinny jeansom, kropovanim boxy jaknama. Jednodelni crno-beli kupaći kostimi sadrže prepopznatljivi GUESS trouglasti logo.

Odabrane modele iz GUESS Originals x A$AP Rocky kolekcije možete kupiti u GUESS radnjama u Beogradu – Ušće shopping center i Delta city, te Novom Sadu – Pozorišni trg 7, kao i MARCIANO GUESS u Knez Mihailovoj 33.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar