Bajka o Ivici i Majici

Pojavili su se na tržištu i napravili bum. Mnogi su počeli da ih kopiraju, ali to je samo još jedan dokaz kolika je sjajna ideja kojom je Vladimir Nićiforović kreirao brend Ivica i Majica. Često se desi da mi na Facebook-u iskoči neka od fotografija njihove majice, pa mahinalno kliknem na stranicu i onda skrolam na dole po zidu i zabavljam se čitajući šaljive poruke propraćene jednako duhovitim ilustracijama.

Bela majica sa prepoznatljivim fontom u petak je imala svoju prvu reviju, kojom je obeleženo četiri godine postojanja brenda. Bila je to prava bajka o Ivici i Majici.

ivica i majica

Prenosimo vam Vladimirove utiske vezano za reviju:
"Želeo sam da moju prvu reviju nose glumice jer su majice karakterne i imaju poruke, a samo su one to mogle da iznesu na način na koji sam to želeo, a balerine su bile "sulude". Glumice i balerine su dobitna kombinacija za nešto što je veselo i srećno, što je zagrljaj u modnoj reviji.

Moji jako bliski prijatelji bez kojih ne mogu, učinili su toliko puno za mene pomagavši mi oko svega u vezi sa revijom, kako bih mogao da se posvetim modelima. Srećan sam čovek što su najbolji i naveći ljudi učestvovali u ovom projektu i zato je bio tako profesionalan, a posebnu zahvalnost dugujem Borisu Demodeu koji je uz pomoć prijatelja režirao reviju. Sve ovo je u meni probudilo želju da napravim od pamuka nešto što će jednog dana moći da se nosi i na crvenom tepihu".

Pogledajte kako je sve izgledalo:

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar