Ana Ljubinković: Pastelna poslastica za modne sladokusce

Ana Ljubinković: Pastelna poslastica za modne sladokusce

Na Modnim vinjetama tradicionalno održanim u okviru 37. Belgrade Fashion Week-a, 23. aprila u galeriji Štab ekskluzivno je predstavljena nova kolekcija Ane Ljubinković za jesen/zimu 2015/16. Unikatne kreacije, nesvakidašnja scenografija i podrška kompanije Avon, Aninog zvaničnog make-up partnera, doprineli su kreiranju jedinstvenog vizuelnog doživljaja za posetioce.

Avon make-up artist Natađa Maljević iznova je pokazala svoje veliko umeće u backstage-u, zahvaljujući cčemu je kompletan izgled modela u kreacijama iz Anine nove kolekcije bio izrazito upečatljiv.
Modne-vinjete-Ane-Ljubinkovic.jpg
„Najveći izazov mi je da uvek prikažem nešto novo i neočekivano, da vidim gde neka nova priča može da odvede moju kreativnost. Kolekcija je inspirisana minimalizmom i proučavanjem odnosa oblika i boja, a silueta je precizna i čvrsta. Kada radim na kolekciji, bez izuzetka, planiram izgled od glave do pete. Šminka je veoma inspirativan modni detalj, pa volim da joj posvetim posebnu pažnju. Upadljiv make-up look sa naglašenim očima idealno je pristajao kreacijama iz nove kolekcije koju sam predstavila na Modnim vinjetama.” - izjavila je Ana Ljubinković.
Natasa-Maljevic-sminka-modele.jpg
Vedre, izražene boje oduvek odlikuju Anine kreacije, a Avon proizvodi su poznati upravo po velikom broju dostupnih nijansi, bilo da su u pitanju karmini, sjajevi za usne ili senke.

“Šminka i moda su oduvek bili nerazdvojni sastojci savršenog izgleda, koje svaka žena može da kombinuje na sebi svojstven način. Avon već decenijama slavi žensku lepotu, a kao make-up partner Ane Ljubinković želi da doprinese srpskoj modnoj sceni i radu dizajnerke koja zahvaljujući svom upečatljivom stilu beleži uspehe i na internacionalnom nivou. Modne vinjete za koleciju jesen/zima 2015/16 su idealan primer kreativnosti i jedinstvenih rezultata koje želimo da postignemo ovom saradnjom. ” – izjavila je Aleksandra Jankovski iz kompanije Avon.
Natasa-Maljevic-u-backstage-u.jpg

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar