Aktivan način života devojaka koje prate modu - Miss Sporty

Aktivan način života devojaka koje prate modu - Miss Sporty

Seriju MISS SPORTY, brenda Lisca, inspiriše aktivan način života devojaka koje prate modu. Sivi mikro melanž u kombinaciji sa crnim tilom, crnim lastišima i fluorescentnim šavovima u boji kajsije su kombinacija dopadljiva svakoj ženi.

Linija donjeg veša je izrađena od tankih i laganih mikro vlakana, koji omogućavaju da vlaga odlazi od kože i da telo ostane suvo. Modeli nude maksimalnu slobodu kretanja i čine da aktivni trenuci budu još udobniji i opušteniji.

Grudnjak sa penasto oblikovanim korpicama bez žice obezbeđuje dovoljno podrške za nesmetano kretanje, u veličinama od 70B-85E. Udobnost obezbeđuju i naramenice koje su na ramenima šire i postavljene mekom penom. Takođe mogu i da se prekrste, za još veću udobnost.
Cena: 3.990 RSD

Simpatičan je i moderni top, koji lepo drži grudi tokom joge ili džogiranja. Na prednjem delu je između dva materijala postavljena tanka, mekana korpica, koja lepše oblikuje grudi, a koju po želji možete i da izvadite. Detalj na leđima istakne sportsko oblikovano telo i omogućava pravilno držanje.
Cena: 3.490 RSD

Seriju dopunjuju panty gaćice jednostavnog kroja, sportska majica i kapri helanke, u kojima su združeni moderni kroj i udobnost.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar