Zlatni nakit kao idealan izbor poklon za rođendane

Zlatni nakit kao idealan izbor poklon za rođendane

Bilo da je u pitanju prvi rođendan, jubilarni 18. ili pak bilo koji drugi koji slavite svake godine, komad nakita od belog zlata nikada nije suvišan poklon koji možete da očekujete. Pripadnice lepšeg pola osobito vole ovakve poklone, i ono što je sigurno jeste da, ako im priuštite nešto tog tipa, nikada nećete pogrešiti. Ukoliko potiče od partnera, smatra se najromantičnijim poklonom koji dame mogu da dobiju.

Predlozi za poklone u vidu nakita
Pored toga što ćete im čestitati rođendan, pripadnice lepšeg pola možete iznenaditi kakvim lepim naušnicama od belog, žutog ili roze zlata, manjim ili većim, a pored toga ukrašenim cirkonima ili pravim brilijantima, a naravno sve u zavisnosti od dubine džepa.

Idealan poklon birate pre svega prema onome što vaša partnerka, majka ili ćerka, baka ili sestra voli. Ako su glavni ukras na njenom telu minđuše, svakako da ćete odabrati par u skladu sa njenim stilom. Međutim, postoje i verovanja da svaki horoskopski znak voli određeni komad nakita, pa tako preporučujemo onima koji veruju, da istraže koji je to nakit idealan za pokloniti kom horoskopskom znaku.

Ukoliko vaše drage dame nose radije zlatne lančiće koje krase njihov vrat, uvek možete birati elegantan lanac sa adekvatnim priveskom, kojim obično šaljemo neku poruku. Tako su tu privesci u vidu inicijala, privesci u vidu deteline sa 4 lista za sreću, krstići i medaljoni za držanje slika najmilijih.

Pojedine dame preferiraju narukvice, pa ih stoga možete obradovati i tim komadom. Zlatan sat, ili pak srebrn ili pozlaćen, idealan je poklon za vašu dragu. Ukoliko još poklonu dodate i kakvu gravuru koja ukazuje na vaše zajedničke bitne datume i momente, poklon će dobiti svoju kompletnu sliku.

Pokloni od zlata za muškarce
Dame za svog partnera, oca, brata, deku, mogu birati najraznovrsnije komade nakita. Tu ubrajamo najrazličitije vrste modernih ali i antikvitetskih satova koje im možete darivati, a sve opet u zavisnosti od mogućnosti i svote novca koju ste spremni da uložite.

Nadalje, idealan poklon jesu i manžetne, koje se danas mogu naći u najrazličitijim dimenzijama, oblicima i formama, a koje mogu biti i zlatne, a savršene su da nekome ukažete koliko ga zapravo cenite, poštujete i volite. Šnale za kravate mogu biti izrađene i od čistog zlata, pa za ljubitelje kravata eto još jednog idealnog poklona.

Pojedini muškarci vole da svoje telo ukrašavaju pirsinzima, tj minđušama koje kače na razne delove tela. Neizostavan poklon za mladiće koji pune 18 godina jeste i debeo zlatan lanac koji im obično daruju roditelji. Takođe, postoje i oni koji nose i narukvice od belog ili pak žutog zlata.

Zašto je zlato idealan poklon za rođendan
Šta god da od gore pomenutog odaberete, zasigurno je da nećete napraviti grešku, jer zlato jeste nepogrešiv poklon kada nekome nešto darujete. Ono je trajno, večno, podseća onog koji ga nosi na vas, te ste tako stalno prisutni u njegovim mislima.

Komad zlata može se prenositi i sa kolena na koleno i postati deo porodičnog nasleđa. To se osobito odnosi na dukate i medaljone sa gravurama koje ste rešeni da poklonite nekome ko je deo vašeg života. Zato pažljivo odaberite komad nakita kada nekome nešto darujete i izaberite baš onaj koji šalje najlepšu poruku slavljeniku.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar