Tina Handmade Drangulije

Tina Handmade Drangulije - mala radionica unikatnog nakita. Iza imena Tina Handmade Drangulije kriju se Valentina i Žarko, srećno zaljubljeni krativci.

Svoje drangulije stvaramo uz pomoć čudesne polimerske gline (fimo, cernit, pardo...). Polimerska glina je masa čija je osnova sintetički polimer polivinil - hlorida. Potpuno je drugačija od prave gline, a tako se zove samo zbog slične mekoće. Pre same obrade, ona je najsličnija plastelinu koji deca koriste u školama, sa tom razlikom što se kasnije tretira na visokoj temperaturi i tako postaje čvrsta. Veoma je jednostavna za upotrebu i ima tu čarobnu sposobnost da u svakom probudi maštu i kreativnost.

Nakit koji izrađujemo karakteriše moderan dizajn koji je drugačiji od svega što možete videti, a cilj nam je bio da dame, koje nose komade ovog nakita, budu spremne za modno eksperimentisanje. Unikatan dizajn i veliki izbor ideja su veoma bitni za ovakav hobi, pa s obzirom da stvaramo zajedno, imamo višak dobrih ideja i, retko, nedostatak inspiracije. Do sada smo u svojoj ponudi drangulija imali gotovo sve delove nakita (minđuše, ogrlice, narukvice, broševe, prstenje) , ali smo u poslednjoj kolekciji akcenat zadržali na dizajniranje prstenja i broševa koje karakteriše futuristički dizajn.

Svoju najnoviju kolekciju nakita predstavićemo na TRANGE FRANGE, vašaru razmene na kome će se naći veliki broj izlagača. Biće onih koji će razmenjivati svoje stare ili bespotrebne stvari bez novca - samo robnom razmenom, a biće i umetnika koji će svoje radove prodavati po niskim cenama.

Svoj nakit prodajemo preko interneta,ali smo učestvovali i na nekoliko izložbi. Prva izložba je bila na Trenchtown festivalu, na Paliću, potom su usledile grupne izložbe u Novom Sadu, Kragujevcu (u organizaciji udruženja "KG RUKOTVORINE") i u Beogradu.

Tina Handmade Drangulije

Galerija

13368265340721_1.jpg
1336826557686_2.jpg
1336826574138_3.jpg
1336826592189_4.jpg
13368266191998_5.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar