Timberland Flyroam proleće/leto 2018

Timberland Flyroam proleće/leto 2018

Flyroam kolekcija stvorena je za one koji žele svuda da stignu pešice. Kao što ime sugeriše ovaj inovativni dizajn omogućava onome ko ga nosi da korača slobodno, laganijim i bržim korakom. Flyroam Go je ultimativna obuća u kojoj ćete savladati urbani metropolis. Gornji deo je oblikovan od jednog komada pletenog žakard tkanja čime se obezbeđuje fit koji prijanja i izgleda svedeno. Jedinstvena konstrukcija pruža pero laku potporu; rastegljivo tkanje, udobni gornji deo koji diše.

EMEA_Timberland_Flyroam_S18_12_433_CMYK.jpg

Flyroam Go je dizajniran sa ivicom koja podseća na čarapu oko zglobova koja je postavljena na skulpturalnom belom gumenom đonu. Specifičan dizajn pertli je omaž avanturističkom nasleđu brenda a detalji od izdržljive plastike na prednjem delu patike daju savremenu završnu obradu. Pročišćen dizajn kompletiran je kožnom gajkom na peti. Cool urbanu estetiku jasno ilustruje visoka funkcionalnost Flyroam kolekcije, njena lakoća i agilnost. Flyroam Go je stilizovan sa Sport Lifestyle, kolekcijom inspirisanom rastućom underground kulturom, savremenim trendovima, namenjenoj nezavisnim mladim ljudima koji žele da koračaju slobodno i proputuju urbane predele bez ikakvih ograničenja.

Flyroam One je klasična linearna patika konstruisana u jednoj preovlađujućoj boji i postavljena na skulpturalni beli gumeni đon. Patika je oblikovana od dve vrste antilop kože - jedne sa znastom teksturom i jedne savršeno meke. One su krojene od premium kože iz postrojenja sa LWG silver reited oznakom. Kontrastnoj teksturi kože komplementira suptuilni vez kao detalj, dok pertle prolaze kroz gajke od čelika. Flyroam One su konstruisane sa Timberland ortholite®ergonomskim gazištem koje pruža udobnost i potporu u svakom koraku.

EMEA_Timberland_Flyroam_S18_04_683_CMYK.jpg

Oba para patika su razvijena korišćenjem AreoCore ™ aerodinamičnog đona, jedinstvenim sistemom koji je ekološki održiv i izdržljiv u isto vreme. Oba modela su dostupna u dijapazonu zemljanih neutralnih kombinacija boja koje omogućavaju jednostavno stilizovanje.

Odabrane modele iz FLYROAM kolekcije možete kupiti u TIMBERLAND prodavnicama u Beogradu – RAJIĆEVA Shopping centru, UŠĆE Shopping centru i DELTA City, kao i  Novom Sadu – Zmaj Jovina 5, te multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

EMEA_Timberland_Flyroam_S18_09_061_CMYK.jpg

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar