Spremite se za plažu u Konceptu 45

Spremite se za plažu u Konceptu 45

U Konceptu 45 spremno se dočekuje vreme za plažu! Selekcija brendova kupaćih kostima i aksesoara za plažu pažljivo je urađena tako da su u ponudi kolekcije i za one koji tragaju za pametnim krojevima, hipsterskim printovima, luksuznim materijalima, sexy komadima- sve je tu!

Aloha from Deer proslavio se širom Evrope zahvaljujući super fanki, pop-art i fotografskim printovima koji nedvosmisleno šalju street smart poruku i slave mladalački duh individualnosti. Da li želite kupaći kostim sa printom vrane u fraku i cilindru ili možda sa crtežom raznobojnih krofnica? Ovo je pravi brend za vas!

Beth Richards je kanadski brend kupaćih kostima vrhunskog kvaliteta i savremenog dizajna. Sa idejom da ženama pruže samopouzdanje i bolji osećaj kada su u kupaćem kostimu, Beth Richards dizajnira krojeve koji su istovremeno moderni i praktični.

Paolita Swimwear proizvodi se od kvalitetnih italijanskih materijala, sa multikolor printovima proizvedenim ekskluzivno za ovaj brend. Sa posebnom pažnjom usmerenom na besprekorne krojeve, Paolita sofisticirano kombinuje romantičnu senzualnost i energični edgy stil.

Damsel in Distress je beogradski brend koji je mnogima već dobro poznat po laskavom sofisticiranom vešu napravljenom od prirodnih i kvalitetnih materijala. Sa istim vrednostima, Damsel in Distress kreira prefinjene sexy kupaće kostime koje ćete poželeti da nosite i onda kada niste na plaži.

Koncept 45 se nalazi u ulici Kralja Petra 45, a pored velikog izbora kupaćih kostima i aksesoara oduševiće vas ambijentom, velikim izborom najvećih svetskih brendova, ali i ozbiljnom kolekcijom vinila. Zato pažljivo zavirite u svaki kutak ovog nesvakidašnje radnje.

Galerija

14967453406091_paolita beachwear 4.jpg
14967453407024_paolita beachwear 6.jpg
1496745340718_paolita beachwear 2.jpg
14967453407797_paolita beachwear 7.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar