Novo u Swarovski ponudi povodom 120 godina postojanja

Novo u Swarovski ponudi povodom 120 godina postojanja

Svoju 120. godišnjicu postojanja kompanija Swarovski je odlučila da proslavi lansiranjem dve nove kristalne inovacije pod nazivom Runolist i Beskonačnost kao deo predsezone za jesen/zimu 2016/17 godine.

Runolist
Runolist, najdragoceniji cvet Alpa i nacionalni simbol Austrije, gotovo čitav vek je služio kao logotip kompanije Swarovski.

U znak sećanja na svoju bogatu kulturnu baštinu Swarovski je razvio inovativni runolist rez, koji ima za cilj da ukaže na značaj porekla u doba sve veće globalizacije, istovremeno ističući jedinstvenu kristalnu lepotu i čistotu. Trodimenzionalna i kompleksna reinterpretacija originalnog Swarovskog logotipa sa glatkim i zaobljenim laticama idealno se uklapa kako u vintage tako i u moderan dizajn simbolišući autentičnost i tradiciju.
swarovski beskonačnost
Beskonačnost
Inspiraciju za drugi rez Swarovski je pronašao u znaku za beskonačno, tradicionalnom matematičkom simbolu koncepta beskonačnosti. On predstavlja savršeno priznanje da je Swarovski ponosan na svoju prošlost, sadašnjost i budućnost.

Jednostavno magija kristala priča priču bez početka i kraja. Kolekcija Swarovski kristala neprestano raste iz godine u godinu zahvaljujući novim oblicima, veličinama, bojama i efektima. U prilog prikladnosti ovog simbola ide i večni sjaj kristala koji svojom magijom prevazilazi vreme i prostor i ima moć da govori kroz vekove.

Mogućnosti primene i jednog i drugog priveska su gotovo neograničene, sve što treba da upotrebite jeste vaša mašta.

Dnevnik jedne perle

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar