Kaiš - “mali” modni transformer

Kaiš - “mali” modni transformer

Kaiševi spadaju u kategoriju neizbežnih aksesoara. Tokom predstojeće sezone, nosiće se kaiševi napravljeni od najrazličitijih materijala, kože, platna, skaja, izuzetno jakih boja, tako da ćete moći da upotpunite svakodnevne, ali i poslovne kombinacije. Biće aktuelni i silikonski kaiševi, koji se vrlo lako održavaju, mogu da se kupe i putem interneta, a i ne koštaju mnogo.

Pravilan izbor kaiša je veoma bitan. Sa dobrim kaišem svoj izgled možete dovesti do maksimuma, a sa druge strane i potpuno ga upropastiti. Kaiševi služe i da bi se sakrili pojedini nedostaci u izgledu (masne naslage na stomaku i struku), ako se naravno, valjano iskombinuje sa ostalim odevnim predmetima. Sve se više nose kaiševi u vidu marama, od svile, pamuka, satena, koji su prilagodljivi različitom načinu vezivanja i nošenja, pravljenju raznih čvorova i neobičnih oblika.
kais1
Tanki kaiševi u jakim prolećnim bojama biće laki za kombinacije, od tunika i košuljica u svakodnevnoj varijanti, pa do svečanih haljina. Ako su urađeni od metala, dobijaju i ulogu nakita. Najlepše stoje na pantalonama u boji sa dubokim strukom, ali se nose i visoko na struku preko ležernijih košulja i bluza. Oni široki, najčešće idu uz kapute, mantile, haljine, ali su još i lepši kada na sebi podržavaju više vrsta materijala (koža i pliš, krzno i svila itd.). Klasični kaiševi su uvek dobrodošli, pogotovo kada niste raspoloženi za „preterano” kombinovanje garderobe ili kada naprosto ne znate šta da obučete. Sa njima je provereno, jer nisu vezani ni za jedan modni trend, kao ni za jednu sezonu. Dok su se nekada nosili samo da bi držali pantalone, kaiševisu danas jedan od nezaobilaznih modnih detalja, čak i kod muške populacije.

Galerija

13305420504369_1.jpg
13305420696829_2.jpg
13305420868001_3.jpg
1330542109619_4.jpg
13305421323132_5.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar