De Lena nakit osvaja Aziju

Na nadolazećim VIMA Music Awards u Maleziji , biti će predstavljen i jedinstveni hrvatski brend De Lena nakit.

Nakon što je predstavljen na Plitzs New York City Fashion Weeku, organizatori jedne od najvećih azijskih glazbenih manifestacija, zainteresirali su se za De Lena nakit, hrvatski brend koji sve više osvaja svjetska tržišta. Uskoro će se zaista moći reći da je ovaj nakit uspio spojiti tri svjetska kontinenta : Ameriku, Europu i Aziju. Za one koji još možda nisu upoznati, radi se o čipkanom nakitu za tijelo, koji se aplicira isključivo u ekskluzivnim salonima ljepote, a lijepi se direktno na kožu čak i na ona mjesta gdje nije moguće postaviti ostali klasični nakit i upravo to ga čini jedinstvenim u svijetu.

Zbog atraktivnosti izgleda, originalnosti ideje i izvrsne prihvaćenosti od strane ljepšeg spola, nakit nije mogao ostati neprimijećen od strane organizatora ove manifestacije u čijem žiriju sjedi i jedan Hrvat. Upravo on je inicirao ovu promociju na novom tržištu.
VIMA Music Awards 
VIMA Music Awards je godišnja dodjela nagrada bendovima i solistima na području Malazije, Bruneja, Singapura i Indonezije koje prate svi mediji sa toga područja. U žiriju se nalaze i javne osobe kao što su irski DJ Jesse Valentino, HI-C pop pjevačica iz Filipina, Vivian Fang Liu nevjerojatna pijanistica i pjevačica,Seraphim Ward pjevačica i glumica i Nu-Milktee Tijara japanski modni dizajner te arapski-rock star, Heidi Habib iz Hera.

"Izuzetno smo uzbuđeni što će VIMA biti platforma za ulazak na azijsko tržište za ovaj vrlo jedinstveni nakit. Osim predstavljanja na našoj manifestaciji planiramo suradnju oko daljnjeg plasiranja na potencijalnim maloprodajnim mjestima te distributerima na azijskim i globalnim tržištima. " rekla je  Meera Thuraivel, predsjednica Uprave i suosnivač VIMA Music Awardsa.

Kolekcija koja će biti predstavljena u Aziji nosi simboličan naziv Hvar, kako bi i ovom prilikom predstavili ljepote Srednje Dalmacije u svijetu jer ipak ovo podneblje, ugođaj i prirodne  ljepote su od samog početka neiscrpna su inspiracija našoj dizajnerici.

Foto by Željko Šunjić

Galerija

13508428926981_1.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar