Broj članaka u arhivi za April 2015: 5

Soundbox

 • 28.04.2015

  Rudimental, Sigma i Wilkinson donose najveće letnje hitove na Sea Dance

  Jedan od najpopularnijih sastava današnjice Rudimental i trenutno superaktuelni engleski duo Sigma, uz sve popularnijeg londonskog DJ-a Marka Wilkinsona, prvi su potvrđeni izvođači glavne bine ovogodišnjeg Sea Dance festivala na Jazu. Najbolji evropski festival do 40.000 posetilaca dnevno, smešten pored Budve, na jednoj od najlepših plaža Jadrana, ove godine biće održan od 15. do 18. jula kao morski deo Exit Avanture. Prva tri, od mnogih drugih, jednako aktuelnih imena, koja će ove godine obeležiti Sea Dance festival, samo su deo inovacija koje na Jazu očekuju brojne posetioce iz raznih delova sveta.

 • 27.04.2015

  Marko Louis - Shine on me

  Proteklih dana društvene mreže bile su zasute fotografijama sa natpisom #shineonme, čije smo značenje otkrili tek u subotu popodne. U pitanju je  prvi singl Marka Stojanovića Louis-a, pod nazivom Shine on me.

 • 21.04.2015

  Osvoji upoznavanje sa Indilom

  Budi i ti nova diva! Otpevaj refren velikog Indilinog svetskog hita “Dernier Danse” i osvoji priliku da ga slušaš uživo 26. maja na festivalu “New Divas” u Kombank Areni!

 • 10.04.2015

  Carmen Souza na Nišvilu

  Carmen Souza,  jedna od najcenjenijih jazz i world music pevačica u novom milenijumu i jedan od najutentičnijih autora kada je reč o savremenoj muzici uopšte  –nastupiće sa svojim sastavom na ovogodišnjem Nišvilu, prvog dana festivala - u četvrtak 13. Avgusta. 

 • 03.04.2015

  2 CELLOS stižu u Beograd

  O 2 CELLOS-ima priča se i piše širom sveta. Izdali su već tri studijska albuma, a njihov uspeh kontinuirano raste. Iza sebe imaju mnogobrojne rasprodate koncerte, punili su najprestižnije svetske dvorane, nastupali su sa mnogobrojnim svetskim muzičarima. Slavni virtouzi na violončelima Luka Šulić & Stjepan Hauer zakazali su druženje sa beogradskom publikom 19.juna u Sava Centru.