Broj članaka u arhivi za Februar 2014: 6

Soundbox

 • 28.02.2014

  Cirque Eloize: Show za sve generacije

  U Sava centaru će se  26. i 27. aprila održati jedinstvena predstava Cirque Eloize “iD”. Petnaest umetnika na sceni različitih nacionalnosti, dvanaest cirkuskih disciplina, urbani plesovi kao što su breakdance i hip-hop i mnogo toga, čine predstavu Cirque Eloize “iD” zabavnom od prvog minuta.

 • 26.02.2014

  S.A.R.S. 7. marta u Kragujevcu

  U petak, 07.03.2014. godine od 22h u koncertnom prostoru Arena Fun Factory, održaće se nastup popularnog muzičkog sastava Sveže amputirana ruka Satrijanija (S.A.R.S.) iz Beograda. Karte se mogu kupiti u Arena Fun Factory i caffe clubu Nemam VE De po ceni od 500 dinara u pretprodaji, a na dan koncerta cena će biti 600 dinara.

 • 19.02.2014

  Možda se oblačim u trendu, ali ne osećam pritisak mode

  Grupa ZAA nam dolazi iz Kruševca. Njihova muzika je stilski veoma raznovrsna, bazirana na ska korenima sa raznolikim uticajima od jazz-a do punk zvuka. Prepoznat kvalitet je i doveo bend do veoma intenzivnih koncertnih aktivnosti po klubovima i festivalima u regionu kao i u Češkoj, Austriji i Mađarskoj. O muzici, modi, izlascima i planovima benda pričamo sa Sanjom Vučić, pevačicom grupe ZAA, koja uvek oduševi na svirkama glasom i energijom koju nosi.

 • 16.02.2014

  Novi spot Saške Janković "Ponekad"

  Pevačica Saške Janković je snimila novi spot za pesmu "Ponekad". Muziku i tekst za novu pesmu pisala je Saška, dok su aranžman, pored nje, radili Vladimir Jovanov, uz saradnju sa Bojanom Jeremićem iz Koktel bend-a, koji je odsvirao i gitaru, a solista na violini je Ivan Simeunović.

 • 05.02.2014

  Kochetov Qvintet - Vreme je za Jazz

  Muzički tandem Kochetov je formirao kvintet sa dugogodišnjim prijateljima i kolegama koji ovu vrstu muzike vole i izvode sa velikim zadovoljstvom i ljubavlju. Imajući u vidu da je svaki član benda i izuzetan solista i da svako od njih muzici daje svoj lični pečat, svaki nastup nosi posebnu energiju što kod publike izaziva veoma pozitivne reakcije. Obzirom na to da muzičari pripadaju različitim generacijama, svirka predstavlja svojevrstan spoj klasičnog jazza sa elementima savremenih ritmova.

 • 03.02.2014

  Frontmen Eyesburn-a Nemanja Kojić-Kojot za "Modni Vrisak": Veran sam hip-hop modi

  Eyesburn je bend koji postoji od 1994. godine i do sada iza sebe ima 7 albuma, od kojih poslednji „Reality Check“ i dalje promovišu. Uoči koncerta Eyesburna u Kragujevcu, pričali smo sa Nemanjom Kojićem-Kojotom, frontmenom benda.