Broj članaka u arhivi za Maj 2014: 7

Accessories

 • 31.05.2014

  Letnja Milenika priča

  Predstavljamo vam editorijal  koji je Metaphysika organizovala u Sarajevu za Milenika Shoes iz Slovenije. Editorijal je uvod u letnu Milenika priču.

 • 31.05.2014

  Ninoslava Milić fashion design: Humanitarna licitacija

  Ninoslava Milić fashion design humanitarnom prodajom svojih torbica želi da pomogne ljudima koji su pogodjeni poplavama!

 • 29.05.2014

  Miss Montenegro će nositi krunu Katarine Zlajić

  Predsednica MissYu, Vesna De Vinča, je mladoj dizajnerki nakita Katarini Zlajić ponudila saradnju da zvanično radi nakit za misice Crne Gore i krunu za Miss Montenegro. Ovo je sjajan način da se mladi dizajneri promovišu i da im se pruži prilika da pokažu šta znaju!

 • 24.05.2014

  DiNa i glina: Humanitarna licitacija

  Pomozimo ljudima koji su sve izgubili u poplavama. Novcem, koji će biti prikupljen prodajom nakita DiNa i glina, će biti kupljeno ono što je ugroženima najpotrebnije - flaširana voda, dugotrajna hrana, hrana i pelene za bebe, sredstva za higijenu...

 • 24.05.2014

  Pačvork tašnice i novčanici

  Pačvork je sastavljanje manjih komada tkanina u veću celinu i može se ubrojati u jedan od najstarijih oblika šivenja. Ime potiče od reči Zakrpa ili Parče (engl. patch) koje predstavlja svaki pojedinačni komad tkanine koji ulazi u sastav pačvorka. Ova tehnika je nastala je kao posledica potrebe. Veruje se da  su najajstariji sačuvani primerci rađeni ovim postupcima nađeni još u drevnom Egiptu.

 • 12.05.2014

  Izrada personalizovanog nakita

  Jedan veliki sanjar u duši, devojka koja uspešno uspeva da poveže želje ljudi sa unikatnim stilom izrade nakita Bojana Anđelković predstavlja Vam svoj svet izražen kroz brend Lotusov cvet.

 • 08.05.2014

  Čarobne ogrlice Silvije Avramov

  Da li imate osećaj kad vidite neki komad odeće ili nakita: Bila bih najsrećnija osoba na svetu kada bih ga imala! Uđete u radnju ili poručite sa interneta, probate i počnete da skakućete od sreće. Ovakav osećaj sam ja imala kada sam se susrela sa ogrlicama Silvije Avramov. Kada pregledate slike ogrlica i poželite da kupite neku od njih sigurno ćete bar još tri puta morati da prelistate sve od početka. Toliko kreativnosti, romantike i magije na tako maloj površini!