Broj članaka u arhivi za April 2014: 7

Accessories

 • 30.04.2014

  Estetske kacige za posebne prilike

  Na nedavno završenom Serbian Fashion Week-u umetnica Katarina Zlajić se predstavila svojom novom kolekcijom "Essence of the Esthetic". Ovu kolekciju čine ogrlice, prstenje, tašne, minđuše i aksesoari za kosu.

  Nakit se može nositi uz sve jednostavne komade odeće - i to, bez greške. Definitivno bi za svakodnevne izlaske prednost imale ogrlice, a što se posebnih prilika tiče to su apsolutno aksesoari koji su u obliku estetske kacige i posebnih vanvremenskih dvostranih tašni, koji su nešto sasvim novo u Katarininom radu.

 • 29.04.2014

  Moderan nakit za sve prilike

  U vreme kada se mnogi bave izradom nakita veoma je teško za nekoga ko počinje svoj rad da se probije i da se čuje za njegov brend. Modni Vrisak od samog početka prati rad mnogih malih brendova koji nude unikatne i originalne proizvode, a uz to su i domaći proizvod (svaki u svojoj zemlji u našem regionu).

  Predtsavljamo Vam Sparkle nakit!

 • 22.04.2014

  Dark Side of Gold

  Predstavjamo Vam editorijal "Dark Side of Gold" brenda Ma.Ra design&jewllery. Talentovana Marija Radosavljević, čiji ste nakit imali više puta prilku da vidite na Modnom Vrisku, je ovog puta za model izabrala manekena Darka Savića. Pitali smo Darka kako je iz njegovog ugla proteklo snimanje.

 • 19.04.2014

  10 načina kako nositi crvene štikle

  Modna blogerka Jovana Bovan, vlasnica bloga Cipelica-Štiklica, vam predlaže 10 načina kako možete da uklopite crvene štikle uz outfit.

 • 19.04.2014

  Pastel Story

  Pastel Story je nova klecija A...nakita. Pastelne boje, koje su zaštitni znak ove kolekcije, idelane su za proleće.

 • 10.04.2014

  DIY: Šeširić sa ušima

  Sve je počelo sa slikama simpatičnih šeširića sa ušima koje smo gledale po netu! A onda su stigli i kod nas! Problem je bio u tome što su, ili bili namijenjeni djeci, pa su nam bili premali, ili su bili dovoljno veliki, ali preskupi! Odlučile smo same ga napraviti! Uši smo već puno puta pravile i šile na kapuljače, kape, trake za kosu, tako da to nije bio problem!

 • 07.04.2014

  Fashion Corner se AKSESOARIZOVAO, a TI?

  U okviru novog projekta niškog Fashion Corner-a, ekspreimentalnog pokreta koji ide ispred svog vremena, predstavićemo nove kolekcije aksesoara mladih umetnika iz cele Srbije.
  Svečano otvaranje je planirano za 10.april u 19h.