Broj članaka u arhivi za Januar 2014: 4

Accessories

 • 30.01.2014

  Kreativna radionica SandrINa

  Počeli smo da se igramo još kao deca, sa svojim pertlama, maminim starim perlama, tatinim klještima. Pužali smo kroz igru i kao radionica, između četkica i uljane boje, bakine mašine za šivenje i umetničkog izraza kroz beli vez, pa se nevešto izboli na igle i stigli do tvrđeg materijala kome smo ulili dušu. Kreativna radionica SandrINa je spoj iskustva i mladosti i razlikuje se od drugih po tome što se od igre kao glavnog motiva ne odustaje ni nakon niza godina bavljenja kreativnim radom.

 • 25.01.2014

  DIY: Pufnasta mašnica

  Jako volimo mašne! U kosi, oko struka, oko vrata, na prstenju ili broševima! Imamo ih jako puno i većinu smo napravile same!

 • 20.01.2014

  DIY bajkerske čizme

  Bajkerske čizme su i dalje IN i po prodavnicama imate stvarno veliku ponudu. U zavisnosti od vašeg ukusa i potreba možete birati čizme bez ičega od detalja, ali i one sa nitnama, šiljcima, cirkonima,... Ako ipak želite da imate unikatne čizme ili ste kupili čizme bez detalja i želeli biste ipak malo da ih ulepšate onda pravac najbliža pozamanterija.

 • 05.01.2014

  Urban Beads

  Urban beads su Jelena i Milena, sestre bliznakinje iz Smedereva. Oduvek smo imale problem sa pronalaženjem nakita koji nam se baš dopada. Taj nakit kojismo viđale je uglavnom bio previše velik za našu ruku, ili previše težak ili suviše kitnjast... Znate onaj osećaj kad vam se jednostavno nište ne sviđa? E upravo taj osećaj nas je povukao da se oprobamo u pravljenju nakita za sebe. I tako smo kupile prvo pakovanje polimerne gline i igra je počela.