Broj članaka u arhivi za Januar 2013: 6

Accessories

 • 28.01.2013

  Darmara unikatni nakit

  Marija Jeremić je devojka koja se bavi izradom unikatnog nakita od kože i poludragog kamenja. Inače je grafički dizajner. Svoje radove potpisuje imenom Darmara. U Darmara kolekciji možete naći ogrlice, narukvice i minđuše.

 • 28.01.2013

  Napravite sami turban od šala

  Za turban vam je potreban stari šal, makaze, igla i konac i na kragu mašina da sve ušijete.

 • 26.01.2013

  Nakit za kosu

  Nakit za kosu je nešto što su žene u Indiji oduvek nosile. Od skoro je ova vrsta aksesora postala popularna i kod nas. Jako mi je drago da je tako, pošto veoma elegantno i ženstveno deluje osoba koja ga nosi. Izrađen je od lančića na koji se mogu dodavati razni kamenčići, perle, Swarovski kristali,... Lančići mogu ići oko glave ili samo po sredini duž razdeljka. Jako je upečatljiv i dominantan, pa vam neće trebati ništa više od nakita.

 • 11.01.2013

  “A” luxury jewelry

  “A” luxury jewelry je brend autorke Aleksandre Vojinović, koji je nastao pre gotovo godinu ipo dana. U pitanju je unikatni nakit veoma sofisticiranog, modernog i prepoznatljivog dizajna od poludragog kamenja.

 • 07.01.2013

  Radionica NeoNit

  Radionica NeoNit bavi se izradom unikatnih odevnih predmeta - mantili, kaputi, haljine, šalovi, šeširi i torbe.

 • 03.01.2013

  Sexy Plexy ogrlice

  Sexy Plexy nakit izrađen je od pleksiglasa koji je  kao materijal izrazito čvrst i kvalitetan. Već smo vam predstavili njihove ukrase za revere. Ovog puta vam predstavljamo ogrlice.