Broj članaka u arhivi za Decembar 2011: 6

Accessories

 • 29.12.2011

  Top 5 modnih detalja za Novogodišnju noć

  Bliži nam se najglamuroznija noć u godini, još samo tri dana, a odbrojavanje je već  počelo. Toaleta je spremna, rezervisano je mesto za najluđi provod, a i društvo je na okupu.  Niste još  izabrali svoju savršenu haljinu? Nemojte brinuti, uzmite svoju omiljenu crnu haljinu ili belu košulju i osvežite je modnim detaljima, svakako da će izgledati glamurozno i bogato,  kao da ste kupili novu haljinu i da je do tada niste ni jednom obukli.

 • 27.12.2011

  Unikatne čarape dizajnerke Nevene Kragić

  Čarape su nezaobilazni deo odevanja.
  Drugaciji koncept - obojite svoj dan!

  By Nevena Kragić

 • 27.12.2011

  Lullaby Art

  Lullaby Art je hrvatski brend kojeg su osmislile Vanda Krajina (diplomirani pravnik) i Iris Mihatov Miočić (akademski slikar). Bavimo se  dizajnom i izradom originalnih proizvoda visoke kvalitete za djecu i odrasle. U ponudi imamo unikatnu liniju posteljine i vreća za spavanje za bebe i djecu, ekskluzivne ručno oslikane i kožne torbice za žene.

 • 26.12.2011

  Fimafia nakit

  FIMAFIA je modni ručno rađen nakit nakit za devojčice, devojke i žene svih stilova. Minđuše, narukvice, lančići, ogrlice, šnale i privesci su sitnice koje život znače i koje za sve pripadnice lepšeg pola pripremamo u svim bojama, nijansama i njihovim kombinacijama.

 • 25.12.2011

  Đinđuvice nakit

  Ručno rađen, kvalitetan nakit ... Izgledajte lepo i uživajte uz "Đinđuvice Nakit"

 • 19.12.2011

  Gea nakit

  GEA Nakit je unikatan nakit koji je nastao iz ljubavi prema modi ,stvaralaštvu i ručnom radu !