Broj članaka u arhivi za Novembar 2013: 7

Moj Vrisak

 • 26.11.2013

  ARE YOU SAFE

  Povodom Svetskog dana borbe protiv side, u nedelju,  1. decembra sa početkom od 20h u Supermarket concept store-u, Modni svet Srbije u saradnji sa Supermarketom organizuje humanitarne modne revije pod nazivom ARE YOU SAFE, sa ciljem buđenja svesti kod mladih o ovako velikom problemu koju nas okružuje.

 • 17.11.2013

  Ako nemate radnu sobu one će vam je pozajmiti

  Radna soba je umetnička radionica u kojoj slikarka Ivana Kovalčik i dizajnerka Jelena Dimitrijević izlažu i prodaju svoja dela/proizvode. Ono što je specifično je da će one u ovoj sobi stvarati ono što će biti izloženo, tako da će svi koji budu prolazili moći da vide umetnost na delu.

 • 14.11.2013

  Dodeljene nagrade na 34. beogradskoj nedelji mode

  Odgledali smo veliki broj revija, videli ideje i trendove koje nam donose strani i domaći brendovi, afirmisani, ali i mladi dizajneri. I dok se polako okrećemo narednom Fashion Week-u treba istaći one pojedince i brendove koji su svojim kvalitetom, trudom, talentom i entuzijazmom obeležili proteklu 34. Perwoll fashion Week.

 • 11.11.2013

  Stefan Kolarski: Predstavnik Srbije na Mister Manhunt International

  Stefan Kolarski je model iz Novoga Sada, ima 19 godina i od svoje 8 godine se bavi modelingom i manekenstvom. Pored Srbije radio je i u Milanu i Parizu, Budimpešti, a ove godine predstavljaće Srbiju na svetskom izboru Mister Manhunt International 2013 koji će se održati krajem novembra u Pekingu.

 • 02.11.2013

  Završen 34. perwoll fashion week

  34. Perwoll Fashion Week zatvoren je revijama Dragane Ognjenović i gosta iz Francuske, brenda MariaLux Atelier.

 • 02.11.2013

  Otvorena Galerije Dizajnera

  U Beogradu je otvoren concept store "Galerije Dizajnera". Vlasnik je kreatorka Jasmine Marković, a radnja je smeštena u TC Milenijum. Ova radnja će modnim dizajnerima pružati podršku i priliku da se njihove modne kolekcije odevnih komada i aksesoara predstave ljubiteljima mode, dok će kupcima pružati veliku ponudu različitih dizajniranih komada na jednom mestu.

 • 02.11.2013

  Tumačenje snova

  Da li znate da svaki čovek prespava gotovo jednu trećinu svog života. Tokom spavanja promenjeno je stanje svesti. Budnost i stanje sna se ciklično smenjuju. San se javlja u rem fazi. U toku samo pola sata spavanja noću čovek obično ima oko četiri do pet različitih snova.