Broj članaka u arhivi za April 2015: 5

Šminka & Frizura

 • 29.04.2015

  Da li ste spremni da se odreknete 15cm kose?

  Ono što nam je jako bitno kada je izgled u pitanju je naša kosa. Pođite od sebe. Redovno odlazite kod frizera kako bi ona bila zdrava, lepa, pratila trendove,... Toliko truda i novca ulažete u nju i možda nikada ne biste pomislili da Vam neko tek tako odseče najmanje 15cm, ali kada pomislite, sa druge strane, da neko iz medicinskih razloga nema kosu i još da su u pitanju deca, verujem da bi svako od vas ko je u mogućnosti pristao na tako nešto!

 • 20.04.2015

  Vodootporni Pro Longwear puder

  Poslednji novitet u MAC-ovoj poznatoj liniji Pro Longwear pudera predstavlja postojanu vodootpornu formulu koja se može koristiti kao puder ili korektor, a na vašoj koži se zadržava do neverovatnih 16 sati.

 • 19.04.2015

  Bioten CC krema

  Malo je reći da sam veliki fan prirodne kozmetike. Uvek se trudim da nabavim proizvode sa što više zdravih prirodnih sastojaka, jer najviše prijaju mojoj koži i gotovo nikada ne izazovu negativne reakcije. Jedna od kozmetičkih kuća koja postoji kod nas i čiji je zaštitni znak upravo kozmetika inspirisana prirodom je Bioten. Probala sam dosta njihovih proizvoda i nijedan me nije izneverio. Uglavnom su to bili oni koji pripadaju preparativnom delu. Ali, danas vam pišem o jednom dekorativnom i u pitanju je Bioten CC cream.

 • 09.04.2015

  40% popusta na keratinski tretman za ispravljanje i oporavak kose

  Za sve one koji žele da urade keratinski tretman za ispravljanje i oporavak kose, Hair apartment Minjović je objavio akciju sa čak 40% popusta. Standardna cena je 8.000 RSD, 9.000 RSD i 10.000 RSD u zavisnosti od dužine Vaše kose, a trenutna cena je 5.900 RSD za sve dužine.

 • 05.04.2015

  Taksi koji morate zaustaviti!

  U narednom periodu beogradskim i novosadskim ulicama provozaće se jedan sasvim neobičan taksi koji će pripadnice nežnijeg pola prosto obožavati! Kada vidite vozilo na kome piše Serbia Fashion Week, obavezno ga zaustavite jer će vas besplatno odvesti na odredište, a unutra vas čeka profesionalna šminkerka Inglota.