Broj članaka u arhivi za Novembar 2013: 4

Dizajneri

 • 28.11.2013

  Chic Epoque by Jasmina Skumpija

  Chic Epoque je modna linija koju je dizajnerka Jasmina Skumpija samostalno kreirala sa idejom da bude za sva vremena. Vodi računa o detaljima na svojim modelima, igra se materijalima i bojama. Ne izlazi pri tom iz okvira elegancije i u njenim modelima uvek izgledate ženstveno i romantično.

 • 27.11.2013

  Sandra Lalović: Kolekcija kao stvorena za savremenu poslovnu ženu

  U prodaji je nova kolekciju za jesen-zimu 13/14 dizajnerke Sandre Lalović. Uspeh dizajnera je kada oformi stil po kome postaje prepoznatljiv, ali da ipak svaka nova kolekcija izgleda drugačije i zanimljivo, da li kroz materijale, boje, detalje,... Sandra je sa ovom kolekcijom uspela u tome!

 • 26.11.2013

  Ana Ristić: Od poznatih bih volela da obučem Lenu Kovačević

  Predstavljamo vam mladu talentovanu kreatorku Anu Ristić. Ona je nedavno izbacila svoju novu kolekciju za jesen-zimu 13/14. Evo šta nam je rekla o svom radu i kolekciji, ali i o tome koga bi od poznatih volela da obuče, šta je must have sezone, šta obući za lud provod u gradu!

 • 04.11.2013

  Isabel Marant pour H&M

  U saradnji sa švedskim highstreet brendom H&M hrvatski muški portal M corner donosi modnu priču inspiriranu urbanim stilom Isabel Marant. Editorijal “Isabel Marant pour H&M“ je rađen za kolekciju koja će od 14. novembra da se nađe u trgovinama.