Broj članaka u arhivi za Januar 2013: 9

Dizajneri

 • 31.01.2013

  Deerspotter: Uticaj japanskog neo punk-a

  DEERSPOTTER, već poznato ime po svojoj snazi, originalnosti i kvalitetu u novoj kolekciji pod nazivom 0.6 predstavlja svoj samouvereni stav kroz fluidnost, odličnu strukturu, porepoznatljive ali i nove siluete. Minimalizam + koža + jeans i krojevi koji imaju uticaj "japanskog neo punka" u simbiozi sa crvenom bojom kao jednom od glavnih atributa je nešto što je drugačije u ovo sezonskoj DEERSPOTTER 0.6 kolekciji. Kao u dosadašnjm kampanjama u ovoj se nalaze nova imena sa kojima je ovaj talentovani dizajnerski dvojac sarađivao.

 • 30.01.2013

  Prolećna kolekcija Hera-Outfit

  Stigla nam je kolekcija za proleće 2013 brenda Hera-Outfit. U katalogu se nalaze modeli zajedno sa cenama i dostupnim veličinama. Odaberite krpice za nastupajuće proleće veoma povoljno!

 • 27.01.2013

  Lovely by Branka

  Osobe koje kupuju moju garderobu su pre svega svedene, ženstvene, seksi i ujedno vrlo romantične, koje vole da kombinuju svoje komade garderobe na više načina npr. za posao i izlaske i popodnevne kafe, sve u zavisnosti od obuće i aksesoara, šminke i frizure... Ne vole previše da otkrivaju ali ipak žele da budu izazovne, jedinstvene i samim tim i primećene...

 • 26.01.2013

  Retro chic na Salašu 137

  Predstavljamo vam prvi editorijal Styler.rs-a, nastao kao želja da se promovišu mladi modni dizajneri i dizajneri aksesoara. Editorijal je urađen u retro stilu i dokaz je da kada se sastane grupa talentovanih ljudi uvek se rađaju fine stvari.

 • 14.01.2013

  Sisters Code: Švajcarsko-srpski modni brend

  Sisters Code je švajcarsko-srpski modni brend koji su osnovale sestre Bojana i Vladana Veljković, u aprilu 2012., koji nudi ready to wear - basic liniju sa majicama i T- Tenkove u beloj i crnoj boji, suknje od tila, sakoe i elegantnu liniju crnih koktel haljina, kao i maxi haljine za posebne prilike.

 • 09.01.2013

  “Piemme & Chiemme”, garderoba za male i velike

  “Piemme & Chiemme” je samostalni projekat, brend, kreativne i unikatne garderobe za decu i odrasle, pokrenut 2011. u Beogradu. Iza “Pijem & Šijem” stoji mala, porodična, radionica, a većina garderobe se radi po crtežima i idejama Milene Marić.

 • 09.01.2013

  Ninia: Kolekcija za zimu

  Za sve mame i tate koje žele da njihove devojčice izgledaju kao princeze ili da budu šik predstavljamo novu kolekciju brenda Ninia za sezonu zima  2013.

 • 05.01.2013

  Dizajnersko veče u Nišu

  Sedam dizajnerskih radnji iz Niša je 28.12.2012. odlučilo da napravi dizajnersko veče u kom će otvoriti svoja vrata i po pristupačnim cenama omogući kupcima da postanu vlasnici nekog od njihovih originalnih i unikatnih komada odeće i aksesoara.

 • 01.01.2013

  Održan četvrti Fasion Corner

  Održan je četvrti Fashion Corner u Nišu, ovoga puta u saradnji sa Unit Designom. Ovo je bio sjajan način da se isprati 2012. godina, koja je za niške dizajnere bila jako uspešna. Nadamo se da će 2013. doneti još mnogo iznenađenja i originalnih stvari sa njiove strane.