Broj članaka u arhivi za Avgust 2013: 5

Must have

 • 27.08.2013

  S-top-PLASH haljina by Nevena Kragić

  Pamučna siva haljina iz limitirane kolekcije S-top-PLASH dizajnerke Nevene Kragić.

 • 21.08.2013

  Majice sa printom by Sandra Lalović

  Majice sa printom dizajnerke Sandre Lalović pripadaju limitiranoj seriji. Štampa je inspirisana cvećem i geometrijskim oblicima, koji se na ovaj ili neki drugačiji način provlace kroz njen rad. Sve majice su pamučne i koštaju 1.200 RSD.

 • 16.08.2013

  Maksi haljina Jelene Dimitrijević

  Maksi haljine su kao i suknje veoma nošene ove sezone. Predstavljamo vam top dugačku haljinu dizajnerke Jelene Dimitrijević, idealnu za leto. U njoj ćete izgledati zavodljivo, romantično, ženstveno, a što je najbitnije vama će biti jako prijatno i ležerno. Uz dobar nakit, ravne sandale sa ovom haljinom nema omaške.

 • 14.08.2013

  Denim šorts, cvetna košulju i espadrile

  Izdanje koje vidite predstavlja moj vid večernjeg hvarskog izgleda, dovoljno opuštenog da vam ne predstavlja problem da se spustite na obod Pjace i poližete najlepši sladoled od pistaća, i dovoljno elegantnog da koji koji minut kasnije gustirate koktel u "Ka lavandi".

 • 03.08.2013

  Mala crna haljina Springfield

  Kako u životu, sitnice igraju važnu ulogu i u samom oblačanju i mogu i te kako da, na dobar, ili loš način, doprinesu utisku koji ostavljamo. Zbog toga posebnu pažnju treba pokloniti detaljima koji igraju tu važnu sporednu ulogu, a bez kojih čitava slika ne bi bila kompletna, bilo da je u pitanju ogrlica, boja cipela ili laka na noktima. Jednostavni komadi, poput crne haljine ravnog kroja, idelna su osnova na koju se možete nadovezati na beskonačan broj načina.